Helsinki Kerava Juna: Paras

1. Aikataulut ja junan seuranta - VR

Avaa Junat kartalla -palvelu Etsitkö HSL:n liikennealueen aikatauluja? Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Keravan, Sipoon, Tuusulan, Kirkkonummen ja Siuntion joukkoliikenteen aikataulut löydät HSL:n Reittioppaasta.


Screenshot of www.vr.fi

2. Tulostettavat aikataulut ja kartat | Matkustaminen | HSL.fi


Katso Helsingin seudun bussien, junien, ratikoiden, metron ja lauttojen kaikki tulostettavat aikataulut ja kartat.


Screenshot of www.hsl.fi

3. Kerava Helsinki juna-aikataulu - 18 minuuttia


Kerava Helsinki juna-aikataulu. Juna-aikatauluista sekä pysähdyspaikkojen ja vaihtojen luettelo. Matkan kesto: 18 minuuttia


Screenshot of www.trainoclock.com

4. k Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Helsinki


13.11.2021 · K-juna - reitin aikataulut ja pysäkit K-junalla (Helsinki) on 15 asemaa alkaen asemalta Keravan Asema ja päättyen asemalle Helsingin Rautatieasema. K-juna - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 00.04 ja lopettaa 23.42. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.


Screenshot of moovitapp.com

5. Reittiopas


Käännä reitin suunta vastakkaiseksi Helsinki Kerava. Pysäkit. Aikataulu. Häiriöt Yksi tai useampi häiriö tiedossa. Pysäkkien lähtöajat päivittyvät reaaliajassa. Helsinki. 1-8.


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

6. Juna Helsinki Kerava | Aikataulu | Aikataulut | lähtee ...


Juna Helsinki Kerava aikataulu. Aikataulut, VR, junat, lähtee, saapuu, lähtöaika ja saapumisaika Helsinki Kerava. Juna-aikataulu. Juna Helsingistä Keravalle ...


Screenshot of www.viastar.fi

7. Juna Kerava Helsinki | Aikataulu | Aikataulut | lähtee ...


Juna Kerava Helsinki aikataulu. Aikataulut, VR, junat, lähtee, saapuu, lähtöaika ja saapumisaika Kerava Helsinki. Juna-aikataulu. Juna Keravalta Helsinkiin ...


Screenshot of www.viastar.fi

8. Kaupungista Helsinki kaupunkiin Kerava junalla | railcc


Miten matkustaa kaupungista Helsinki (Suomi) kaupunkiin Kerava (Suomi) junalla (28km). Osta junalippusi netistä. Etsi lippujen hintoja. Yksityiskohtaista tietoa ja aikatauluja.


Screenshot of rail.cc

9.


MainosJunalla mutkattomastii kotimaan kohteisiin. Hanki liput ajoissa ja säästä! Älä turhaan aja pimeällä ja liukkaalla. Lähde reissuun junalla!


10. Helsinki Kerava juna-aikataulu - 19 minuuttia


31.10.2021 · Helsinki Kerava juna-aikataulu. Juna-aikatauluista sekä pysähdyspaikkojen ja vaihtojen luettelo. Matkan kesto: 19 minuuttia


Screenshot of www.trainoclock.com

11. Liput ja hinnat | HSL.fi

Liput vyöhykkeille ABCD, kelpaavat HSL-alueen busseissa, lähijunissa, raitiovaunuissa, metrossa ja Suomenlinnan lautalla. Osta HSL-sovelluksella tai HSL-kortilla.

Screenshot of www.hsl.fi

12. Helsinki – Kerava bussit ja junat – hae aikataulut ja ...


Helsinki – Kerava VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

13. Kerava – Helsinki bussit ja junat – hae aikataulut ja ...


Kerava – Helsinki VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

14.


Keravan rautatieaseman lähialuekartan (pdf) löydät HSL:n sivulta. Mitä mieltä olet uudesta vr.fi-sivustosta? Kerro meille, niin voimme kehittää sivustoa yhdessä parempaan suuntaan.


Screenshot of www.vr.fi

15. Keravan aseman aikataulunäyttö: saapuvat - junat.net


Keravan aseman reaaliaikaiset aikataulut, joista näet myös junien myöhästymisarviot ja peruutukset.


Screenshot of www.junat.net

16. Aikataulut, reitit ja liput | Helsingin kaupunki


Aikataulut, reitit ja liput. Kaikki Helsingin seudun joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitieto on koottu Reittioppaaseen. Aikatauluja voi etsiä hakutoiminnoilla ja selata liikennevälineittäin tai paikkakunnittain. Palvelusta löytyvät myös linja- ja pysäkkikohtaiset aikataulut.


Screenshot of www.hel.fi

17. Joukkoliikenne - Keravan Kaupunki


Keravan rautatieasemalla liikennöivät lähijunat tunnuksilla D, K, R, ... HSL:n A-D-alueisiin kuuluvat Keravan lisäksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Siuntio ja Tuusula. ... n mobiilisovelluksesta, juna-aseman lippuautomaatista tai R-kioskilta.


Screenshot of www.kerava.fi

18. Helsingin seudun lähijunaliikenteen linjat – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

19. porvoonmuseorautatie.fi


13.11.2021 · Kerava 9.13 Mäntsälä 9.44 Lahti 10.32 Villähde 10.43 Nastola 10.50 Uusikylä 10.55 Kouvola tulo 11.31 Kouvola lähtö 12.01 Hillosensalmi 12.48 Mäntyharju 13.17 Mikkeli 13.55. Juna lähtee Pasilasta, ei Helsingin päärautatieasemalta. Junan lähtöraiteen näet asemien infonäytöistä. Hintaesimerkkejä: Pasila/Kerava-Mikkeli 40 e ...


Screenshot of www.porvoonmuseorautatie.fi

20. Korson aseman aikataulunäyttö: saapuvat - junat.net


Korson aseman reaaliaikaiset aikataulut, joista näet myös junien myöhästymisarviot ja peruutukset.


Screenshot of www.junat.net

Vastaa