Helsinki Kaupat Pääsiäinen: Paras

1. Suomen kauppojen ja virastojen aukioloajat

16.11.2021 · Tervetuloa käyttämään Suomen laajinta aukioloaikoja listaavaa sivua. Näe Suomen kaupat, virastot, pankit ja muut yritykset kartalla ja löydä niiden aukioloajat sekä …


Screenshot of aukioloajat.com

2. Helsingin parhaat vintage-liikkeet – 10 puotia, joissa ...


24.7.2018 · Helsingin parhaat vintage-liikkeet: 1. Mekkomania. Erityisesti kotimaisten valmistajien mekkoihin ihastuneen kannattaa suunnata tekemään löytöjä Mekkomaniaan. Vintage-mekkojen lisäksi liikkeestä löytyy monipuolisesti laadukkaita vanhoja laukkuja, kenkiä ja koruja. Osoite: Fleminginkatu 12 b, 00530 Helsinki. 2. Frida Marina.


Screenshot of kotiliesi.fi

3. Pääsiäinen sulkee kaupat ja julkiset palvelut ...


2.4.2015 · Pääsiäinen sulkee kaupat ja julkiset palvelut – tästä näet aukioloajat. Pääsiäinen myllertää vuosittaiseen tapaan kaupan ja liikenteen palveluita. Alla olevasta koosteesta voit helposti tarkastaa, mistä juhlapyhän aikaan saa jääkaappiin täytettä ja apua pääkipuun. Kuva: Jenni Mehtonen / Yle.


Screenshot of yle.fi

4. Kamppi Helsinki - Aukioloajat


Kamppi Helsinki palvelee ma-pe 10-20, la 10-19, su 12-18. Tarkistathan aina tarkemmat aukioloajat liikkeen tai ravintolan omilta sivuilta.


Screenshot of www.kamppihelsinki.fi

5. Kauppojen aukioloajat pääsiäisenä: Näin S-marketit, K ...


22.3.2016 · S- ja K-kaupat auki, muutamia poikkeuksia . S-ryhmän kaupoista suuri osa on auki läpi pääsiäisen. Pienemmillä paikkakunnilla osa kaupoista on kiinni esimerkiksi pitkäperjantaina ja ensimmäisenä pääsiäispäivänä, eli sunnuntaina.


Screenshot of www.is.fi

6. Helsingin kauppojen aukioloajat


9.11.2021 · Helsingin kauppojen aukioloajat. Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Helsingin kaupat, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä kauppoja ja virastoja alla näkyvältä kartalta tai täsmentää hakua edelleen valitsemalla kategorian.


Screenshot of aukioloajat.com

7. Myymälöiden aukioloajat ja osoitteet – Verkkokauppa.com


Helsingin myymälä. n aukioloajatTyynenmerenkatu 11 00220 Helsinki. Aukioloajat viikolla . 46 maanantai – lauantai 9–21; sunnuntai 11–19; Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat. Viikolla . 46, 2021 ei ole poikkeusaukioloja.Helsingin 24 h kioski on aina auki!


Screenshot of www.verkkokauppa.com

8. Kauppojen aukioloajat | K-Citymarket, K-Supermarket ja K ...


6.3.2020 · K-ruokakauppojen aukioloajat. Päivitetty 6.3.2020. K-ruokakaupat ovat avoinna vuoden ympäri - myös juhla- ja pyhäpäivinä! Selvitä K-Citymarketien, K-Supermarketien, K-Marketien sekä Neste K -asemien aukioloajat helposti!


Screenshot of www.k-ruoka.fi

9. Aukiolot, pääsiäinen: Näin ruokakaupat, apteekit ja ...


9.4.2020 · Ruokakaupat. Lähes kaikki S-ruokakaupat ovat auki koko pääsiäisen. Pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä monet myymälät pitävät ovensa auki pyhäaukioloilla. S-ryhmän ympäri vuorokauden auki olevat myymälät pitävät ovensa alati auki …

Screenshot of www.iltalehti.fi

10. Helsingin ruokakauppojen aukioloajat


27.10.2021 · Helsingin ruokakauppojen aukioloajat ja yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta. Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Helsingin ruokakaupat, jotka on lisätty sivuillemme.


Screenshot of aukioloajat.com

11. Vanha Kauppahalli

Meillä on turvallista ja väljää asioida myös poikkeusaikoina. Ostokset on mahdollista saada myös suoraan pihalle toimitettuna, kysy lisää kauppiaaltasi. Vanha Kauppahalli palvelee maanantaista lauantaihin klo 8-18 ja kesäisin (31.8. asti) myös sunnuntaina klo 10-17. Huomioi mahdolliset kauppiaskohtaiset aukioloajat. Tervetuloa! Tutustu.

Screenshot of vanhakauppahalli.fi

12. Stadium - Kamppi Helsinki


Elämä on hauskempaa liikkeessä! Ideamme on yksinkertainen. Haluamme innostaa yhä useampia lähtemään liikkeelle, asettamaan tavoitteita ja pitämään hauskaa matkan varrella. Tarjoamme ison valikoiman trendikästä ja teknistä urheilumuotia, kenkiä ja varusteita kaikkeen harjoittelusta ja juoksusta ulkoiluun sekä aikuisille että lapsille.


Screenshot of www.kamppihelsinki.fi

13. Helsingin vaatekauppojen aukioloajat


28.10.2021 · Helsingin vaatekauppojen aukioloajat. Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Helsingin vaatekaupat, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä vaatekauppoja alla näkyvältä kartalta tai listalta. Klikkaa vaatekauppaa tarkastaaksesi sen aukioloajat ja yhteystiedot. Mistä haetaan:


Screenshot of aukioloajat.com

14.


Tämä tarkoittaa sitä, että liikkeet voivat itse päättää aukioloajoistaan. Pääsiäinen on ensimmäinen pitkä pyhäviikonloppu, jolloin kauppiaat voivat valita liikkeidensä aukioloajat. Monet kaupat ovat auki läpi pääsiäisen, mutta käytössä voi olla poikkeusaukioloajat. Yleisin päivä sulkea kauppa on pitkäperjantai.


Screenshot of www.rantapallo.fi

15. Kaupan aukioloajat pääsiäinen 2021, katso k ...


Kaupan liitto ry Eteläranta 10 lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 172850 kanssa ? Aukioloajat, Kuvat ja Ajo-ohje. Kaupan liitto on kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa ; Hiihtolomat. Pääsiäinen. …


Screenshot of ghacloths.info

16. Stockmann-tavaratalojen aukioloajat | Stockmann


Miten Stockmann on tänään auki? Näet tavaratalojen aukioloajat sekä pyhäpäivien poikkeusaukiolot. Helsingin keskusta, Itis, Jumbo, Tapiola, Tampere, Turku.


Screenshot of info.stockmann.com

17. Juhannuksen aukioloajat 2021 - Juhlapyhät.fi


25.6.2021 · Kauppakeskuksissa sijaitsevat kaupat ovat kuitenkin kiinni. Lisätietoja K-kauppojen sivuilta. Lidl: osa kaupoista auki läpi juhannuksen, osa kiinni. Katso tarkemmat tiedot täältä. Posti: pääsääntöisesti suljettuna sekä 25.6. että 26.6.2021. Helsingin Pääposti on auki 25.6. klo 12 asti ja Joulupukin Pääposti klo 9-18 läpi ...


Screenshot of www.xn--juhlapyht-22a.fi

18. Verkkokauppa.com Helsinki – Verkkokauppa.com


Verkkokauppa.com Outlet. Outlet sijaitsee Helsingin myymälän kolmannessa kerroksessa heti kameraosaston vieressä. Outletista löydät monipuolisesti tuotteita televisioista polkupyöriin, joita emme syystä tai toisesta voi enää myydä uusina, kuten asiakkaidemme palauttamia tuotteita, tuotteita kolhiintuneissa pakkauksissa tai takuuhuollettuja tuotteita.


Screenshot of www.verkkokauppa.com

19. Mall of Tripla, Pasila - Aukioloajat


Asemahallin (4. krs) liikkeet palvelevat joka päivä vähintään klo 7-22. Katso liikekohtaiset aukioloajat täältä. Mall of Triplan kauppakäytävät ovat avoinna vähintään klo 6–22. Alepa ja Prisma palvelevat 24/7 ja niinpä a semahallin sekä ensimmäisen kerroksen kauppakäytävät ovat …


Screenshot of malloftripla.fi

20. K-Ruoka.fi – K?Supermarket Mustapekka – K-Ruoka


Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta.


Screenshot of www.k-ruoka.fi

Vastaa