Helsinki Kasnäs Linja Auto: Paras

1. Matkahuolto

Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

2. Helsinki–Vantaalle suoraan pikavuorobussilla - Matkahuolto


Helsinki–Vantaan lentoasemalle ja sieltä kotiin pääsee mukavasti ja aikataulussa pikavuorobussilla. Suoria yhteyksiä lentokentälle liikennöidään tihein vuorovälein Tampereelta, Turusta ja Lahdesta. Laajan pikavuoroverkoston ja kattavien vaihtoyhteyksien ansiosta lentokentälle voi …


Screenshot of www.matkahuolto.fi

3. Aikataulut - Vainion Liikenne


1.A Helsinki - Salo ... Piikkiö 10 | = auto ei käy paikkakunnalla = bussen besöker ej orten = does not stop on this place 70 13,50 € 6,80 € 6,80 € 260 35,00 € 17,50 € 17,50 € 12 ... 15. Taalintehdas - Kasnäs - Hiittinen 12 th = tienhaara = vägskäl = road junction 16. Helsinki - Salo ...


Screenshot of vainionliikenne.fi

4. Kasnäs to Helsinki - 4 ways to travel via train, car, bus ...


Kasnäs to Helsinki by bus and train. The journey time between Kasnäs and Helsinki is around 3h 53m and covers a distance of around 229 km. The fastest journey normally takes 3h 53m. Operated by J. Vainion Liikenne Oy and Finnish Railways (VR), the Kasnäs to Helsinki service departs from Kasnäs P and arrives in Helsinki.


Screenshot of www.rome2rio.com

5. Bussiaikataulut - Matkahuolto


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

6. Kasnäs - Helsinki välimatka, km autolla ja lento ...


Ajomatka (auto, bussi linja-auto, moottoripyörä) on 195 km (121 mi) ja Lentomatka (suora viiva - suora lento) on 143 km (88.9 mi) - Matka-aika-Kuinka kauan kestää ajaa Kasnäs Helsinki? Ajoaika: 2 Tuntia 31 Minuuttia Montako tuntia. Kuinka kauan kestää lento Kasnäs Helsinki? Lentoaika: 10 min. (800km/h) Paluureitti kasnas helsinki: Ei ...


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

7. Reittiopas


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas.


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

8. Aikataulut, reitit ja liput | Helsingin kaupunki


Aikataulut, reitit ja liput. Kaikki Helsingin seudun joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitieto on koottu Reittioppaaseen. Aikatauluja voi etsiä hakutoiminnoilla ja selata liikennevälineittäin tai paikkakunnittain. Palvelusta löytyvät myös linja- ja pysäkkikohtaiset aikataulut.


Screenshot of www.hel.fi

9. Helsinki to Kasnäs - 5 ways to travel via train, car, and bus


There are 5 ways to get from Helsinki to Kasnäs by train, car or bus. Select an option below to see step-by-step directions and to compare ticket prices and travel times in Rome2rios travel planner.

Screenshot of www.rome2rio.com

10. Aikataulut, reitit ja pysäkit - Vainion Liikenne


9.12.2019 · Osta liput Aikataulut, reitit ja pysäkit REITTI- JA PYSÄKKIHAKU EI OLE VOIMASSA KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN AIKANA Valitse alla olevasta listasta linja ja klikkaa Katso-nappia. Voit suodattaa linjoja pysäkin perusteella. Aikataulujen merkintöjen selitykset sivun alalaidassa. Aikataulujen merkkien selitykset M-S Joka päivä M-L Maanantai – lauantai M-P …


Screenshot of vainionliikenne.fi

11. Kaukoliikenne – Dalsbruk | Taalintehdas

Linja-auto: Taalintehtaalle kulkevat linja-autovuorot Helsingistä, Salosta ja Turusta löytyvät matkahuollon sivuilta. Yhteysalus: Taalintehtaalta pääset suoraan saaristoon yhteysaluksella. Hiittisten reittialueen yhteysalusliikennettä hoitavat m/s Stella ja m/s Alva. Katso Kuljetus Savolaisen sivut ja m/s Stellan sivut.

Screenshot of dalsbruk.fi

12. Reittihaku, kartat ja välimatkat


Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!


Screenshot of reittikartta.net

13. Helsinkikasnäs etäisyys | Autokauppias


29.1.2021 · Kasnäs Helsinki välimatka, km autolla ja lento (lentokoneella). Etäisyys Kemiönsaaresta Helsinkiin on 122 kilometriä. Katso myös välimatka tietä pitkin mitattuna, sekä kartta ajoreitteineen. Reittihaku, ajo-ohjeet ja reittikartta matkalle Helsinki – Kemiönsaari. Vertaa …


Screenshot of trinoko.com

14.


Linja-autot. Kemiönsaarelta on säännölliset linja-autoyhteydet Helsinkiin, Turkuun ja Saloon. Linja-autoliikenteen aikatalut Matkahuollosta. Kaikille avoimet koulukuljetusvuorot ajetaan koulupäivisin. Kesällä ajetaan lisävuoroja Helsingistä Kemiönsaarelle reitillä Archipelago HopOn HopOff.


Screenshot of www.kemionsaari.fi

15. Aikataulut ja reitit - Nysse, Tampereen seudun joukkoliikenne


02.11.2021 Linjan 82 lähtö- ja pääteasema siirtyy Siivikkalassa › 25.10.2021 Kesäajan päättymisen vaikutukset Nyssen palveluun › 22.10.2021 Pysäkki Sorinaukio D 0570 tilapäisesti pois käytöstä › 15.10.2021 Linja 26 palautetaan Ranta-Kaarilaan 25.10. › 14.10.2021 Linja 90 …


Screenshot of www.nysse.fi

16. Linja-autoasema, 00100 Helsinki kartta | Fonectan ...


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Linja-autoasema, 00100 Helsinki karttahakuun.


Screenshot of www.fonecta.fi

17. Helsingin Kartta - Reittihaku


Helsingin Kartta. ?. Helsinki on Suomen suurin kaupunki sekä Suomen pääkaupunki. Pääkaupunkimme pinta-ala on 686,35 km² ja väkiluku 574 579. Pääkaupunkiseudun yhdessä Helsingin kanssa muodostavat Espoo, Vantaa ja Kauniainen, joissa asuu yhteensä yli miljoona asukasta. Helsinki kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Uudenmaan maakuntaan.


Screenshot of reittihaku.org

18. Reittiopas - Lautta.net


Suunnittele oma matkasi Turun saariston rengastielle kuljitpa sitten autolla, pyörällä tai bussilla.


Screenshot of lautta.net

19. Lautta.net - Lautta-aikataulut


Lautta.net on vesiliikenteen aikataulupalvelu, joka kattaa Suomen maantielautta- ja yhteysalusliikenteen. Sivustolla voit myös suunnitella matkan Rengastielle.


Screenshot of www.lautta.net

20. Käytetyt linja-auto - Kuljetuskalusto - Nettikone


Osta, myy tai vuokraa käytetyt linja-auto edullisesti. Nettikoneesta löydät 424 ilmoitusta kohteesta linja-auto. Tutustu ja löydä omasi!


Screenshot of www.nettikone.com

Vastaa