Helsinki Hyvinkää Linja Auto: Paras

1. ExpressBus.fi etusivu

ExpressBus lyhyesti. ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta.


Screenshot of www.expressbus.fi

2. Inkoo - Uudenmaan Joukkoliikenne


Lisää ilta-ajan joukkoliikennettä. tammi 2, 2018. Inkoon kunta on hankkinut yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa ajalle 3.1.2018 – 2.6.2018 bussiliikennettä välille Inkoo – Kirkkonummi.Vuorot ajettaisiin kaikkina viikonpäivinä ja aikataulussa on huomioitu yhteensopivuus junaliikenteen kanssa.


Screenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

3. Bussiaikataulut - Matkahuolto


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

4. Joukkoliikenne - Hyvinkään kaupunki


16.9.2020 · Hyvinkään sisällä toimii paikallisliikenne, jota liikennöi itsenäisenä yhtiönä Hyvinkään Liikenne. Helsingin ja Tampereen suuntaan pääsee VR:n junilla tiheästi päärataa pitkin. Hyvinkäältä Helsinkiin ja takaisin on useita nopeita 3-tietä ajettavia vakiovuorobusseja (Ventoniemi), jopa 30 minuutin välein ja sen lisäksi Hyrylän ja Nurmijärven kautta pääsee Helsinkiin ...


Screenshot of www.hyvinkaa.fi

5. Helsinki to Hyvinkää - 4 ways to travel via train, bus ...


Finnish Railways (VR) operates a train from Helsinki to Hyvinkää hourly. Tickets cost €9 - €14 and the journey takes 43 min. Helsingin seudun liikenne also services this route every 30 minutes. Alternatively, Ventoniemi Oy operates a bus from Hki linja-autoasema to Hyvinkään linja-autoasema every 2 hours.


Screenshot of www.rome2rio.com

6. Aikataulut Nurmijärven kunnan joukkoliikenteen linja ...


11.8.2021 · Helsinki – Nurmijärvi- Rajamäki (linjat 463, 464, 465) Klaukkala – Perttula/Mäntysalo (linjat 40, 42, 47, 48) Klaukkala – Nurmijärvi – Rajamäki (linjat 55, 56, 57)


Screenshot of korsisaari.fi

7. Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut Matkahuolto VR ...


Pikavuorot.fi on Suomen kattavin linjaliikenteen hintavertailusivusto. Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

8. Reitit ja pysäkit - ExpressBus


Helsingin linja-autoasema palvelee. Kampin modernista sisäterminaalista lähtee päivittäin 700 kaukoliikenteen vuoroa. Monipuoliset palvelut ja selkeät opasteet tekevät matkaan lähtemisen ja saapumisen miellyttäväksi. Lue lisää Helsingin linja-autoasemasta .


Screenshot of www.expressbus.fi

9. Aikataulut - Ventoniemi


Hyvinkää–Helsinki–Hyvinkää Väinö-vuorojen aikataulut ovat voimassa 31.12.2021 saakka. Koronapandemian jatkuessa olemme tehneet useita toimenpiteitä, jotka lisäävät turvallista matkustamista busseissamme. Bussit käsitellään …

Screenshot of bussi.fi

10. Aikataulut - Hyvinkään Liikenne Oy


16.9.2021 · AIKATAULUT. Aikataulu 16.9.2021 alkaen pdf Paikallisliikenteen reittikartta 16.9.2021 alkaen pdf


Screenshot of www.hyvinkaanliikenne.fi

11. Joukkoliikenteen lipputuotteet, hinnat ja maksutavat ...

Screenshot of korsisaari.fi

12. Lopen aikataulut – Pekolan liikenne


Lopen syksyn aikataulut 11.8.2021 alkaen. Huom. koulujen loma-ajat ajetaan poikkeusaikataulun mukaan. Aikataulut ilmoitetaan ennen lomien alkamista.


Screenshot of www.pekolanliikenne.fi

13. Aikataulut - Pohjolan Liikenne


Helsinki-Muijala-Perttilä-Lohja-Virkkala-Kirkniemi-Lohjansaari Helsinki-Lohja-Kalkkimäki-Nummela-Vihti-Karkkila Kela-Siuntio kk-Siuntio-Virkkala-Lohja Koisjärvi-Saukkola-Nummi-Pusula-Oinola-Lohja Ljungbo-Hanko-Tammisaari-Lohja Nummennotkon seisake-Vihti Otalampi-Ojakkala-Palojärvi


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

14.


MAKSUTAVAT linja-autossa ovat käteinen ja mobiilimatkalippu – Lataa Paikkuri -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta! Linjojen 10, 11 ja 12 vuoroilla Hyvinkään kaupunkialueen ulkopuolella käytetään Matkahuollon lipputuotteita. Matkan voi maksaa myös käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.


Screenshot of www.hyvinkaanliikenne.fi

15. Mäntsälä - Uudenmaan Joukkoliikenne


Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästetiedot tallennetaan selaimeesi, jolloin ne tunnistavat sinut, kun palaat verkkosivuillemme ja auttavat meitä ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osiot ovat mielenkiintoisimpia ja hyödyllisimpiä.


Screenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

16. Aikataulut, reitit ja liput | Helsingin kaupunki


Aikataulut, reitit ja liput. Kaikki Helsingin seudun joukkoliikenteen aikataulu- ja reittitieto on koottu Reittioppaaseen. Aikatauluja voi etsiä hakutoiminnoilla ja selata liikennevälineittäin tai paikkakunnittain. Palvelusta löytyvät myös linja- ja pysäkkikohtaiset aikataulut.


Screenshot of www.hel.fi

17. Nettitarjouslipun yhteysvälit ja yhteysvälikohtaiset ...


Nettitarjouslipun yhteysvälit ja yhteysvälikohtaiset erityisehdot. Tutustu yhteysväleihin ja vuoroihin, joille voi ostaa nettitarjouslipun sekä bussiyritys- ja yhteysvälikohtaisiin erityisehtoihin. Erityisehdot löytyvät valitsemasi yhteysvälin alasivulta. Helsinki–Heinola alk. 10 €. Helsinki–Hämeenlinna alk. 5 €. Helsinki ...


Screenshot of www.matkahuolto.fi

18. HSL-alue ja vyöhykkeet | Liput ja hinnat | HSL.fi


HSL-alue ja vyöhykkeet. HSL-alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Siuntio, Kirkkonummi, Sipoo, Kerava ja Tuusula. HSL-alue on jaettu neljään vyöhykkeeseen, jotka on nimetty kirjaimin A, B, C ja D Helsingin keskustasta alkaen.


Screenshot of www.hsl.fi

19. Helsinki nach Hyvinkää per Zug, Bus, Taxi oder Auto


Die schnellste Verbindung von Helsinki nach Hyvinkää ist per Zug, kostet €2 - €14 und dauert 43 Min.. Mehr Informationen. Gibt es eine direkte Busverbindung zwischen Helsinki und Hyvinkää? Ja, es gibt einen Direkt-Bus ab Hki linja-autoasema nach Hyvinkään linja-autoasema. Verbindungen fahren alle 2 Stunden, und fahren jeden Tag.


Screenshot of www.rome2rio.com

20. Kulkuyhteydet | mustio


Kulkuyhteydet. . Mustion keskusta sijaitsee Hanko-Hyvinkää-tien (25) ja Inkoo-Salo-tien (186) risteyskohdan pohjoispuolella. Mustion ruukki ja linna sijaitsevat keskustasta parin kilometrin päässä, Hållsnäsintien varrella 800 m Inkoo-Salo-tieltä. . Mustion keskustasta on hyvät linja-autoyhteydet Karjaalle ja (Lohjan kautta) Helsingin ...


Screenshot of www.mustio.fi

Vastaa