Helsinki Haikon Kartano: Paras

1. Hotelli Haikon kartano - taloustiedot, Y-tunnus ja ...

Hotelli Haikon kartano on perustettu vuonna 2016. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki , ja pääasiallinen toimiala Hotelli . Yhtiön toimitusjohtaja on Juha Tapani Mähönen.


Screenshot of www.finder.fi

2. Työhyvinvointimatka Haikon Kartanoon | Matkapojat


Haikon Kartano & Spa. Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta: modernista kylpylähotellista ja historiallisesta kartanohotellista.


Screenshot of www.matkapojat.fi

3. Haikon kartano & Spa | Stockmann


Haikon kartano & Spa. Haikko on lähellä, puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja n. 6 km Porvoon idyllisestä vanhasta kaupungista kauniissa, kulttuurihistoriallisessa kartanomiljöössä. Ympärillä on laaja puisto ja merellinen luonto ulkoilureitteineen. YouTube. Haikon Kartano & Spa, Hotel Haikko Manor.


Screenshot of info.stockmann.com

4. Haikon Kartano valloittaa historiallaan ja ...


13.11.2020 · Vuoristot rakensivat Haikon kartanon valmiiksi, ja se avattiin Suomen ensimmäisenä kartanohotellina vuonna 1966. – Vuoristoilla oli silloin omistuksessaan ravintoloita, muun muassa Helsingin ja Porvoon Seurahuoneet. He hakivat hieman …


Screenshot of www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

5.
6. Kokoustilat Porvoo | Hotelli Haikon Kartano & Spa


Haikon Kartanon kokoustilat Porvoossa ovat helposti saavutettavissa myös Helsingistä päin tultaessa. Ajomatkaa Helsingistä tai lentokentältä on vain puoli tuntia. Moottoritiellä E18 olevat opastekyltit ohjaavat perille hotelliin. Haikossa on isot pysäköintialueet ja ilmainen pysäköinti. Katso myös kaikki kokoustarjoukset


Screenshot of www.haikko.fi

7. Haikon Kartano and Porvoo | Helsinki Citycopter


Scenic flight above Helsinki & the archipelago and flight to Haikko Manor & Spa / Porvoo. Complimentary champagne or soft drinks on board with snacks. One night stay for two at Haikko Manor House Suite or Imperial room. A bottle of Champagne in the room. Access to the Spa (1,5h stay)


Screenshot of www.helsinkicitycopter.com

8. Ajo-ohje ja liikenneyhteydet | Hotelli Haikon Kartano & Spa


Katso tarkemmat aikataulut ja bussit tästä. Porvoon keskustasta, linja-autoasemalta torin vierestä paikallisbussi nro 2. Matkan kesto n. 15min. Haikon Kartanoon tulo = bussi Torilta Tolkkisiin, Haikon Kartanosta lähtö = bussi Tolkkisista Torille. Bussi pysähtyy Haikkoontiellä Haikon Kartanon sisääntuloportin edessä.


Screenshot of www.haikko.fi

9.


MainosParhaan hinnan takuu! Hotelli Haikon Kartano, Porvoo.


10. Kuinka päästä kohteeseen Haikon kartano paikassa ...


Kohteeseen Haikon kartano matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Helsinki, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena.


Screenshot of moovitapp.com

11. Hotelli Haikon Kartano - juhlatilat - Häät Ja Juhlat

Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Suosituin juhlatila suurempiin häihin on kuitenkin merellinen Villa Haikko, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin. Vihkiminen voi tapahtua myös Haikon upeassa vihkipaviljongissa. Kylpylä- ja …

Screenshot of www.haatjajuhlat.fi

12. Kylpylähoidot | Hotelli Haikon Kartano & Spa


Kylpylähoidot | Hotelli Haikon Kartano & Spa. Varaa hemmottelevia hoitoja tai koe virkistävä -120°C pakkaselämys. Haikon Kylpylästa saat kaikkea kaunistavista kasvohoidoista romanttisiin parihoitoihin. PARAS HINTA NETISTÄ - VARAA ONLINE 24/7. Tutustu saatavuuteen ja varaa hoidot suoraan online-hoitovaraamosta.


Screenshot of www.haikko.fi

13. Suomen parhaat kartanot – Kotimaanmatkailu – Kerran ...


Haikon kartano on mahtava lyhyen rentoutumisloman kohde Helsingistä. Haikon kartano on myös ainakin rakennuksensa puolesta Suomen komein kylpylä – Haikon kartanon päärakennus on suomalaisten kartanorakennusten aatelia. Haikon kartanossa tulee samalla tehtyä matkan Suomen kulttuurihistoriaan.


Screenshot of kerranelamassa.fi

14.


2.6.2009 · Kartanon huoneet on ihanat, mutta myös kylpylän remontoidut huoneet on hyvät. Sieltä on helpompi käydä hoidoissa ja kylpylässä, mä en tykkää pakkasella kävellä kartanosta kylpylään. Viikonlopun hoidot pitää muistaakseni varata etukäteen. Ravintola on loistava ja palvelu erinomaisen tasokasta. Suosittelen syömään Haikon ...


Screenshot of www.vauva.fi

15. Haikon Kartano | Ikaalisten Matkatoimisto


Haikon Kartano sijaitsee kauniin puiston ympäröimänä merenrannalla 7 kilometrin päässä Porvoosta. Alueella sijaitsee kaksi hotellirakennusta; historiallinen kartanon päärakennus on vuodelta 1913, moderni kylpylähotelli -kongressikeskus palvelee niin majoitus-, kylpylä- kuin kokousasiakkaitakin.


Screenshot of www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

16. Hotelli Haikon Kartano - Capitello Oy


Kiinteistön tekstiilisuunnittelu Albertinkatu 21 Helsinki. Haikon Kartano, kartanorakennuksen vanhojen kylpyhuoneiden uudistaminen sekä juhlasalin/ravintolan mattosuunnitelma. Ravintola Pihvimylläri, sisustus-ja logosuunnittelu, Klaukkala, Nurmijärvi. Viking Line toimisto, vastaanoottotilojen suunnittelu, Katajanokka Helsinki.


Screenshot of capitello.fi

17. Tyttöjen reissu ja Haikon Kartanon upea miljöö!


Haikon Kartano on tyylikäs hotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta, modernista kylpylähotellista ja historiallisesta kartanohotellista.


Screenshot of ranteitamyojentaikinasa.blogspot.com

18. Haikon Kartano, Brunssi


18.6.2019 · Haikon Kartano, Brunssi. Haikon Kartano on klassisen tyylikäs ja viihtyisä paikka. Sunnuntaibrunssista jäi hyvä jälkimaku. Vierailu Porvoon lähellä sijaitsevassa Haikon Kartanossa kesäisenä sunnuntaina oli mukava kokemus. Kaikki alkoi vaimon ehdotuksesta päivää aiemmin, että lähtisimme Haikkoon sunnuntaibrunssille, eräänlaiselle ...


Screenshot of valitutmatkat.blogspot.com

19. Spa.fi - Suomalaiset Kylpylät


Suomalaiset Kylpylät – yhdistyksen muodostavat itsenäiset, ketjuista riippumattomat hyvinvointikohteet eri puolella Suomea, lähellä Sinua. Meitä yhdistää halu tarjota Sinulle unohtumattomia elämyksiä korkealaatuisten ja yksilöllisten palveluiden merkeissä. Spa.fi


Screenshot of spa.fi

20. Top 10 - Elämykselliset Kokoustilat ja Kokouspaikat ...


Tutustu kokouspaikkaan: Puotilan Kartano kokoustilat Helsinki . Villa Haikon elämykselliset kokoustilat Porvoossa . Villa Haikkoon on lyhyt matka Helsingistä, jos sinun pitää järjestää elämyksellinen kokous vähän pidemmän kaavan mukaan.


Screenshot of blog.meetingpackage.com

Vastaa