Helsinki Flamma: Paras

1. flamma – Medipeda - Helsinki

5.3.2014 · Tilaisuudet järjestetään Biomedicumin P-kerroksen atk-luokassa. Katso tapahtumien ajankohdat ja tarkempi sisältökuvaus Medi-pedan kalenterista: Pop Up -koulutusten aiheet ja ajankohdat: 17.3. 13-14 Blogit ja niiden seuraaminen. 19.3. 9-10 Flamma. 20.3. 13-14 iPad – perustoiminnot. 24.3. 13-14 eLomake. 26.3. 9-10 Twitter.


Screenshot of blogs.helsinki.fi

2. Yliopiston tarjoamat verkkopalvelut | HELPDESK


Yliopiston tarjoamat verkkopalvelut. 3148. Yliopisto tarjoaa monia selaimella käytettäviä palveluja. Tässä ohjeita yleisimpien käyttöön. Otathan huomioon, etteivät kaikki palvelut toimi täydellisesti kaikilla käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Tiedoksi.


Screenshot of helpdesk.it.helsinki.fi

3. Flamma on uudistunut – vanhoja opiskelijoita koskeva ...


18.9.2019 · Flamma on uudistunut ja löydät sen osoitteesta flamma.helsinki.fi.Uusi Flamma toimii erityisesti henkilökunnan intranetinä, mutta opiskelijat voivat edelleen seurata sen kautta yliopiston päätöksentekoa, strategisia linjauksia ja koko yliopistoa koskevaa viestintää.


Screenshot of teaching.helsinki.fi

4. Flamma on uudistunut - Helsinki


5.8.2019 · Flamma on uudistunut ja löydät sen osoitteesta https://flamma.helsinki.fi/. Flammasta voit edelleen seurata yliopiston päätöksentekoa, strategisia linjauksia ja koko yliopistoa koskevaa viestintää, mutta opiskelijoille suunnatut ohjeistukset löytyvät nykyään Opiskelijan ohjeet –sivustolta, jonne pääset myös kirjautumattomana.


Screenshot of studies.helsinki.fi

5.
6. Flamma - Helsingin yliopisto Intranet - Terkko Navigator


Terkko Navigator is a medical library community for the University of Helsinki and Helsinki University Central Hospital. Personalize your own library of feeds, journals, books, links and more ? ? Flamma - Helsingin yliopisto Intranet - Terkko Navigator


Screenshot of www.terkko.helsinki.fi

7. Flamma-intranet - University of Helsinki Confluence


29.7.2015 · Flamma-intranet. Lyhyt kuvaus. Yliopiston intranet ja sisäisen viestinnän virallinen pääkanava. Jakautuu palvelusivustoihin ja yksiköiden omiin sivuihin. Palvelun tuottaja. Tietotekniikkakeskus, Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikkö. Yleiskuvaus. Sisältö, käyttötarkoitus, hyödyt. Flamma on Helsingin yliopiston intranet.


Screenshot of wiki.helsinki.fi

8. flamma · GitLab


flamma Group ID: 262 Flamman uudistus Liferay DXP:lle. Read more Subgroups and projects Shared projects Archived projects Name Sort by Name Name, descending Last created Oldest created Last updated Oldest updated Most stars A group is a collection of several projects.


Screenshot of version.helsinki.fi

9. We are Helsinki Uni - Flamma


HELSINKI UNI #WEAREHELSINKIUNI. FLAMMA-INTRANET. Henkilöstön jäsen, kun kirjaudut Flammaan, löydät työssä tarvitsemasi ohjeet, palvelut ja järjestelmät. Flamman avulla pysyt ajan tasalla ja osallistut yhteisön toimintaan. Myös opiskelijat ovat tervetulleita Flammaan! OPISKELU-PALVELU ...

Screenshot of wearehelsinkiuni.helsinki.fi

10. Flamma-intranet | HELPDESK


Flamma on Helsingin yliopiston intranet. Se on yliopistolaisten sähköinen työpöytä ja sisäisen ajankohtaisviestinnän pääkanava, jossa voi julkaista oman yksikön sisältöjen ohella myös omia tiedotteita ja tapahtumia. Flamman käyttö edellyttää voimassa olevaa yliopiston käyttäjätunnusta. Flamma profiloituu käyttäjän mukaan siten, että sisältöjä kohdennetaan ...


Screenshot of helpdesk.it.helsinki.fi

11. Helka on muuttanut | Helka

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.

Screenshot of helka.finna.fi

12. Opetustyön ohjeet


Opetustyön ohjeista löydät opetustyötäsi koskevat ohjeet. Ohjeet on jaoteltu teemoihin ja voit myös hakea ohjeita hakusanalla. Valitsemalla valikosta (alla) oman koulutusohjelmasi, näet oman koulutusohjelmasi mahdolliset täydentävät ohjeet.


Screenshot of teaching.helsinki.fi

13. Unitube | Ajankohtaista | Helsingin yliopisto


19.2.2021 · 00014 Helsingin yliopisto. Puhelinvaihde: 02941 911 (pvm/mpm) Henkilöhaku ja yhteystiedot Rakennusten aukioloajat Medialle Ura Helsingin yliopistossa Kirjasto Flamma-intranet Opiskelu-palvelu nykyisille opiskelijoille Verkkokauppa.


Screenshot of www2.helsinki.fi

14.


Sign in. User Account. Password. Keep me signed in. Sign in. More information on Office 365 at the Helpdesk website.


Screenshot of stshy.helsinki.fi

15. Opiskelijan ohjeet - Helsinki


3.11.2021 · Opiskelijan ohjeista löydät opintojasi koskevat ohjeet ja tiedotteet. Ohjeet on jaoteltu teemoihin, jotka löydät käyttäjäryhmittäin tämän sivun alaosasta olevilta välilehdiltä. Voit myös hakea ohjeita ja tiedotteita hakusanalla. Varmista, että olet valinnut valikosta (alla) oman koulutusohjelmasi, jolloin näet myös ...


Screenshot of studies.helsinki.fi

16. Faculty of Pharmacy | University of Helsinki


00014 University of Helsinki. Switchboard: +358 (0) 2941 911 (mobile call charge / local network charge) People finder and contacts Building opening hours Press and Media Careers at the University of Helsinki Library Flamma intranet Studies service for current students Webshop.


Screenshot of www2.helsinki.fi

17. Helsingin yliopiston Avoin yliopisto


1.9.2021 · Helsingin yliopisto Flamma. svenska; english; Kirjaudu sisään. Avoin yliopisto. Full Stack -websovelluskehitys (5 op) Avoin yo: Full Stack -websovelluskehitys Luentokurssi Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2021 12.00 ja päättyy 9.1.2022. Opintojaksolla on tilaa. Ilmoittaudu mukaan.


Screenshot of www.avoin.helsinki.fi

18. Helsingin yliopisto flamma


9.8.2020 · 00014 Helsingin yliopisto Puhelinvaihde: 02941 911 Henkilöhaku ja yhteystiedot Rakennusten aukioloajat Medialle Ura Helsingin yliopistossa Kirjasto Flamma Verkkokaupp Flamma, Helsingin yliopiston sähköinen työpöytä 1. FLAMMAHelsingin yliopistonsähköinen työpöytäYliopistojen intranetratkaisut 14.2.2013 www.helsinki.fi.


Screenshot of seite-feuer.com

19. Helsingin yliopisto Flamma – Tutkijan työpöytä


Helsingin yliopisto Flamma – Tutkijan työpöyt ... • Tarkoituksena on, että Flamma tarjoaa helposti tarkistettavan yhteenvedon jonka avulla näkee oman kokonaistilanteen sekä saa selkeästi tiedon siitä milloin ja miksi tulee mennä tekemään toimenpiteit ...


Screenshot of blogs.helsinki.fi

20. Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa | Helsingin ...


Tälle sivulle päivitetään tietoa koronavirustilanteesta Helsingin yliopistossa. Tärkeimmät ohjeet. Toisen periodin opetus ja tentit toteutetaan pääosiltaan suunnitellusti. Kevään 2022 opetus suunnitellaan niin, ettei pandemiatilanne enää aiheuta rajoituksia opetusjärjestelyihin. Hybridityö alkaa 1.11.


Screenshot of www.helsinki.fi

Vastaa