Helsinki Avoin Moodle: Paras

1. Helsingin yliopisto – MoodleDocs


Screenshot of docs.moodle.org

2. Tentit | Avoin yliopisto | Opiskelijan ohjeet - Helsinki


Moodle; Salitentti Helsingin yliopistolla Covid19-koronaepidemian vuoksi Avoimessa yliopistossa ei järjestetä tällä hetkellä salitenttejä. ... [email protected] Yksilölliset järjestelyt tentissä Tentteihin liittyviä yksilöllisiä järjestelyjä voivat olla esimerkiksi lisäaika, ...


Screenshot of studies.helsinki.fi

3. Opiskelijan opas, Avoin yliopisto - Moodle - Helsinki


1.5.2016 · Moodle-opas Helsingin Avoimen yliopiston opiskelijoille. Tämä opas on Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa opiskeleville, jotka käyttävät opinnoissaan Moodle-oppimisympäristössä. Ohjeet on laadittu Moodle-version 2.2 mukaisiksi. Ohjeiden päivittämisestä vastaa Avoimen yliopiston verkko-opetuksen tuki 1.5.2016 asti.


Screenshot of wiki.helsinki.fi

4. moodle | Avoimen Verkot!


Verkko-opetuksen tuelta (VOT) kysytään usein ohjeita verkkokurssin testaamiseksi eri näkymissä. Halutaan varmistaa että kurssin asetukset toimivat, tehtävät ovat auki, palaute näkyy, viesti lähtee, linkit aukeavat, opiskelijat näkevät heille tarkoitetun materiaalin jne. Kurssin testaamiseksi on erilaisia mahdollisuuksia Moodlessa.


Screenshot of blogs.helsinki.fi

5. Helsingin yliopiston Moodle-wiki - Moodle - University of ...


13.7.2021 · Moodle Support in University of Helsinki. You are welcome to contact us also in English when in need of pedagogical ideas or technical instructions on how to use Moodle in your teaching. Please, send your email to at [email protected] Moodle guides for teachers can be found at Managing a Moodle course and About Moodle FAQ.


Screenshot of wiki.helsinki.fi

6. Avoin yliopisto | Helsingin yliopisto


Helsingin yliopistossa kohtaat maailman parhaisiin lukeutuvan yliopiston tiedesisällöt, opettajat ja innostavimmat opinnot. Avoimessa yliopistossa jokainen on pätevä ja sopiva. Se on yliopisto sinulle, joka haluat vahvistaa ammatillista osaamistasi, etsit uutta uraa tai tahdot nopeuttaa valmistumistasi. Tai selvittää, mikä tieteenala innostaa sinua eniten. Ole avoin uudelle ajattelulle!


Screenshot of www.helsinki.fi

7. mooc.helsinki.fi


21.10.2021 · mooc.helsinki.fi. Helsingin yliopiston kaikille avoimet verkkokurssit. Kirjaudu. Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopiston avoimille verkkokursseille! Toivottavasti viihdyt MOOC-kursseillamme! Avoimen yliopiston MOOC-kurssit Tietojenkäsittelytieteen laitoksen MOOC-kurssit.


Screenshot of mooc.helsinki.fi

8. Avoin yliopisto | Helsingin kaupunki


Suomen yliopistot järjestävät kaikille avointa opetusta, johon voi osallistua iästä, pohjakoulutuksesta ja tavoitteista riippumatta.


Screenshot of www.hel.fi

9. Moodle | Avoin yliopisto | Opiskelijan ohjeet - Helsinki


Klikkaa kurssisivulla olevaa Moodle-painiketta. Kirjaudu sisään Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksellasi. Kun kurssilla on käytössä kurssiavain, toimi näin: Kirjaudu ensin kurssisivulle Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksellasi. Kirjautuneena näet Moodle-painikkeen alla kurssiavaimen Moodleen.

Screenshot of studies.helsinki.fi

10. Helsinki


Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin.


Screenshot of moodle.helsinki.fi

11. Moodle - UEF Kamu

Screenshot of kamu.uef.fi

12. Jyväskylän yliopiston Moodle oppimisympäristö ...


Jyväskylän yliopisto Moodle. JY-tunnuksilla kirjautuminen. HAKA-tunnuksilla kirjautuminen. Muu kirjautuminen. Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Selaimessasi pitää olla evästeet (cookies) päällä. Jotkut kurssit saattavat sallia pääsyn vierailijana ...


Screenshot of moodle.jyu.fi

13. Avoimet yliopisto-opinnot vapaan sivistystyön ...


Helsingin yliopiston avoimet yliopisto-opinnot tuovat huippuyliopiston sisällöt kaikkialle Suomeen. Opintoja järjestetään vuosittain yli kahdessakymmenessä kansalais- ja työväenopistossa, kesäyliopistossa ja kansanopistossa. Yhteistyössä vastaamme oppimisen paikallisiin tarpeisiin!


Screenshot of www.helsinki.fi

14.


MOODLE. Opintojaksolla on käytössä oppimisympäristö Moodle, joka avautuu viim. pe 30.10. Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä.


Screenshot of courses.helsinki.fi

15. Turun yliopiston Moodle


3.9.2010 · Moodle-mobiilisovellus. Olemme Turun yliopistossa ottaneet mobiilisovelluksen käyttöön Moodlessa. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta ja se löytyy hakusanalla Moodle. Käytämme tällä hetkellä ilmaista versiota, jonka ominaisuudet ovat rajoitetut. Esimerkiksi ilmoituksia ei tässä vaiheessa oteta käyttöön, vaan seuraamme ...


Screenshot of moodle.utu.fi

16. Johdatus neuropsykologiaan | Psykologia | Avoin yliopisto ...


Avoin yliopisto. PL 9 00014 Helsingin yliopisto. Yhteystiedot ja opintoneuvonta; Opiskelijan ohjeet; Helsingin Yliopisto


Screenshot of courses.helsinki.fi

17. Ohjeet – Helsingin yliopiston Moodle-News


28.5.2021 · Helsingin yliopiston opettajilla on Yammerissa oma ryhmä Moodle ja MOOC. Tervetuloa jakamaan ideoita ja kysymään kollegalta! Myös Facebookista löytyy kaikille avoin julkinen ryhmä Moodle-juttuja ihan kaikille. Oppaat ja ohjevideot. Opettajan Moodle-opas; Moodle.orgin Youtube-videot; Helsingin yliopiston ohjevideot. Tukea sähköpostitse


Screenshot of blogs.helsinki.fi

18. Etusivu - Helsingin Kesäyliopisto


Helsingin seudun kesäyliopisto tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita korkeakoulu- sekä muita. opintoja kaikille koulutuksesta, iästä, opinto-oikeuksista tai vuodenajasta riippumatta.


Screenshot of hsky.fi

19. Helsingin seudun kesäyliopisto


Yhteydenotto / Contact. Vilhonvuorenkatu 12, FIN-00500 Helsinki. Phone: +358 20 779 2400. E-mail: [email protected]


Screenshot of moodle.hsky.fi

20. Opintojen aikana | Avoin yliopisto | Helsingin yliopisto


Opin­to­jen ai­ka­na. Muistutan itselleni, että opiskelurutiineihin kiinni pääseminen vaatii aikaa ja totuttelua, enkä voi olettaa opintopisteiden ropisevan noin vain. Hoen, että muistathan jokaisen opintojakson tarkoittavan tenttiin lukemista, verkkokurssien keskusteluihin osallistumista tai esseiden kirjoittamista.


Screenshot of www2.helsinki.fi

Vastaa