Helsinki Asiointipalvelu: Paras

1. Sähköinen asiointipalvelu järjestöille ...


Screenshot of um.fi

2. Poliisin sähköinen asiointi


Sähköinen asiointipalvelu. Kirjaudu . Svenska English Sámegiella. Etusivu Palvelut yksityishenkilöille Palvelut yrityksille ja yhteisöille Ajanvaraus. Tervetuloa poliisin sähköiseen asiointipalveluun. Voit varata ajan poliisin lupapalveluihin ja asioida poliisin verkkopalveluissa joista osa vaatii sähköisen tunnistautumisen.


Screenshot of asiointi.poliisi.fi

3. Asumisen sähköinen asiointi ja lomakkeet ...


Keskinäisen vaihdon hakeminen - Keskinäisen asunnonvaihdon hakemusHelsingin kaupunki. Verkkoasiointi. Helsinki. Sähköinen asiointipalvelu, jonka kautta voit hakea keskinäistä vaihtoa kun asut Helsingin kaupungin Ara-vuokra-asunnossa. Siirry verkkoasiointiin. Keskinäisen vaihdon hakeminen - Keskinäisen asunnonvaihdon hakemus. Helsingin ...


Screenshot of www.suomi.fi

4. Asiointipalvelu - Business Finland


Asiakkaille Suomessa Asiointipalvelu Ohjeet ja kirjautuminen. Hae rahoitusta ja raportoi projektisi edistymisestä asiointipalvelussa. Uutta asioinnissa: Voit muuttaa projektin vastuuhenkilöitä itse asiointipalvelussa. ... Helsinki. Kirjaamo. Puhelinvaihde. 029 50 55000


Screenshot of www.businessfinland.fi

5. Kirjaudu asiointipalveluihin | Helen


Kirjaudu asiointipalveluihin. Tervetuloa asiointipalveluihimme. Kirjaudu palveluun, niin voit hoitaa täällä sähkön ostoon ja siirtoon liittyvät asiasi sekä seurata energiankäyttöäsi. Uudistamme kirjautuneen asiakkaan palveluita ja keskitämme asiointia jatkossa Oma Heleniin. Löydät pian kaikki palvelusi ja asiointimahdollisuuden Oma ...


Screenshot of www.helen.fi

6.
7. Asiointipalvelu OmaKela - kela.fi


OmaKela on Kelan asiointipalvelu henkilöasiakkaille. Voit hoitaa lähes kaikki Kela-asiasi OmaKelassa. OmaKelassa voit muun muassa hakea useimpia etuuksia sekä lähettää liitteitä ja viestejä Kelaan.


Screenshot of www.kela.fi

8. Työllisyyspalvelut - Helsingin kaupunki


Hyviä töitä Helsingissä! Tämä sivusto käyttää evästeitä yleisen käytön seurantaan. Lisäksi käytämme kohdennusevästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja analytiikkaan.


Screenshot of tyollisyyspalvelut.hel.fi

9. Sähköinen asiointi | Helsingin kaupunki


Helsingin sähköisen asioinnin sivuille asiointi.hel.fi on koottu kaupungin sähköiset palvelut.. Sivuston ylälaidassa on linkki Kirjaudu asiointiin, josta aukeavat eri kirjautumisvaihtoehdot. Kirjauduttuasi palveluun voit esimerkiksi täyttää ja lähettää lomakkeita tai ilmoittautua kursseille.

Screenshot of www.hel.fi

10. Terveyspalvelut, Helsingin sähköinen asiointipalvelu ...


Terveyspalvelut, Helsingin sähköinen asiointipalvelu. Perustiedot Esteettömyys Palvelut ja tapahtumat. Terveyspalvelut, Helsingin sähköinen asiointipalvelu. Kunnallinen palvelu, Helsinki. ... Jos sinulla on koronavirustartunnan oireita ja tarvitset toimintaohjeet, soita Helsingin koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8-18).


Screenshot of palvelukartta.hel.fi

11. Ajanvaraus ja asiointi poliisiasemalla - Poliisi

Screenshot of poliisi.fi

12. Työnantajien asiointipalvelu - Työnantajat - kela.fi


Kirjaudu sisään työnantajien asiointipalveluun Suomi.fi-tunnistuksella. Palvelussa voit tehdä ilmiotuksia, hakea Kelan etuuksia ja katsella mm. lähetettyjä tietoja.


Screenshot of www.kela.fi

13. Asiointi | Helsingin kaupungin asunnot Oy


Asiointi. Alasivut. Jätä vikailmoitus. Jätä kiireetön vikailmoitus verkkosivujemme lomakkeella. Tee kiireellinen vikailmoitus aina puhelimitse. Päivystys. Jätä ... Helsingin kaupungin asunnot Oy. Viipurinkatu 2 00510 Helsinki [email protected] Saavutettavuus.


Screenshot of www.hekaoy.fi

14.


Ulosoton asiointi. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun. Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen.


Screenshot of asiointi.oikeus.fi

15. Ajanvaraus | Poliisin sähköinen asiointipalvelu


Voit varata itsellesikin useamman peräkkäisen ajan, mikäli sinulla on useita samaan palveluun liittyviä asioita. Normaalimittaisen varauksen puitteissa käsitellään vain yksi lupa-asia. Huomioithan, että ajanvaraus ei ole käytössä kaikissa toimipisteissä eivätkä kaikki palvelut ole kaikissa toimipisteissä ajanvarauksen piirissä.


Screenshot of asiointi.poliisi.fi

16. Helsingin poliisin ajantasaiset yhteystiedot - Poliisi


25.11.2020 · Ase- ja turva-alan luvat (vartijat, järjestyksenvalvojat, turvasuojaajat, turvatarkastajat): Asiointi pääsääntöiseti ajanvarauksella, tai puh. 0295 473 133; Ajokielloista päättäminen, lupien peruminen ja ajoterveyden valvonta: email protected Aseasiat. Pasilanraitio 11 A, 00240 Helsinki. Erillinen sisäänkäynti Pasilanraition puolelta.


Screenshot of poliisi.fi

17. Osta asukaspysäköintitunnus... - Hanki ... - Suomi.fi


Osta asukaspysäköintitunnus... - Hanki asukaspysäköintitunnus. Voit hankkia asukaspysäköintitunnuksen sähköisesti verkkolomakkeella tai asioimalla henkilökohtaisesti kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa. Jos tarvitset kimppatunnuksen tai tunnuksen, jossa on ka ...


Screenshot of www.suomi.fi

18. Pysäköinninvalvonta | Helsingin kaupunki


Maksun saaja: Helsingin kaupunki, Pysäköinninvalvonta. Jokaisessa pysäköintivirhemaksussa on oma yksilöllinen viitenumeronsa, jota pitää käyttää maksettaessa. Maksun eräpäivä. Jos maksat maksun eräpäivän jälkeen, lisää maksettavaan summaan 14 euroa ( Laki pysäköinninvalvonnasta 17 § ). Maksettava summa.


Screenshot of liikenne.hel.fi

19. Oikeushallinnon sähköiset palvelut


Asiointipalvelu . Maksukieltolaskuri . Todistuksen tilaaminen lock. Yleiset tuomioistuimet Yleisiä tuomioistuimia ovat käräjäoikeudet, hovioikeudet ja korkein oikeus. Ne käsittelevät riita-, rikos- ja hakemusasioita. Palvelut. Yleisten tuomioistuinten sähköiset palvelut .


Screenshot of asiointi2.oikeus.fi

20. Sähköinen asiointi


Tervetuloa Helsingin seurakuntien sähköiseen asiointiin. Lisätietoja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme osoitteesta helsinginseurakunnat.fi . Hautaan siunaaminen. Perheneuvonta. Diakonia. Varustamot. Täältä voit tarkastella jo tekemiäsi ilmoittautumisia sekä maksaa laskuja.


Screenshot of asiointi.helsinginseurakunnat.fi

Vastaa