Helsingin ravintolat

1. Helsingin uusimmat ravintolat

Kaupungissa on aina uusia mielenkiintoisia ravintoloita, trendikkäitä viinibaareja, laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia kortteliravintoloita. Ravintoloiden tarjonnan kasvaessa syntyy kilpailua, joka samalla nostaa ravintoloiden rimaa. Hyvä ruoka ei enää riitä, vaan ravintolan tulee tarjota myös ensiluokkaista palvelua ja kokemusta. Et tule vain ravintolaan syömään, vaan nautit siitä.

2. Helsingistä löydät laajan valikoiman ravintoloita jokaiseen makuun

Kauppahallit, markkinat ja gastronomisen kulttuurin uusimmat ilmiöt tarjoavat myös elämyksiä matkailijalle.

3. TERVETULOA VIKING HARALD RAVINTOLAAN

Olipa sinulla ei pientä herkkua tai suuria juhlia, Haraldilla on jotain hyvää tarjottavana koko juhlalle. Voit valita omat suosikkisi runsaasta valikosta.

4. Ravintolat, jotka kannattaa kokea vaikka kerran elämässä

Jos Helsingin runsas ravintoloiden tarjonta vaikeuttaa valintaa, niin se ei pidä paikkaansa. Pääkaupungin ravintoloista valitsimme viisi upeaa paikkaa, jotka erottuvat joukosta ruuan, juoman ja tunnelman suhteen.

5. LOUNASAIKA JA KESKIMÄÄRÄISET HINNAT

Helsingin ravintolat ovat heränneet henkiin viime vuosina. Iso kiitos sekä rohkeille pikkuyrittäjille että kokeellisille veteraaneille, jotka ovat panneet uskonsa vegaaniruoan ja luomutuotteiden nousuun ja luoneet mahtavan katuruokapohjaisen katupaletin.

6. Löydä Helsingin parhaat ravintolatarjoukset

Voit tutustua Helsingin ravintoloiden tarjouksiin alta tai katsoa tarjoukset tarkemmin ruokalistoista.

7. Tarkka maku

Olo on palkittu Michelin-tähdellä joka vuosi vuodesta 2011 lähtien. Hemmottelemme vieraita Helsingissä Kauppatorin vieressä rakkaudella valmistetulla maistajamenulla.

8. Tiedät pahimman mahdollisen ajan mennä puheluun. trendikkääseen ravintolaan

Se, että muutat jengiin, jossa kaikilla muilla on nälkä, tyytyy vain pikaruokahampurilaiseen (koska saat sen nopeasti ja halvalla), kunnes joku päättää mennä nurkan takana olevaan thaimaalaiseen paikkaan, joka avattiin vuoden alussa.

9. HELSINGISSÄ HYVÄT AAMIAAMIPAIKKEET

En ymmärrä, miksi en kirjoittanut tätä postausta aikoja sitten, koska ”Ida, minne pitäisi mennä lounaalle / päivälliselle / juomille / päivälliselle / aamiaiselle epävirallisesti Helsingissä?” on yksi niistä kysymyksistä, joihin vastaan ​​yleensä muissa kaupungeissa asuville ystäville ja tuntemattomille. Kun vastaan, en koskaan muista kaikkia hyviä ravintoloita kerralla, mutta jos voisin tulevaisuudessa palata tähän listaan, kun kysytään mitä hyviä ruokapaikkoja.

10. Hyvän ruoan valtakunta

Hans Välimäen Bardot palkittiin ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten äänestyksessä Vuoden tulokkaaksi.

Vastaa