Hautapaikka Helsinki: Paras

1. Löydä oikea hauta – Hautahaku-palvelu aloitti ...

30.10.2020 · Edesmenneen sukulaisen hautaa voi olla hankalaa löytää isolta hautausmaalta. Sään piiskaamista kivistä on vaikea lukea, kuka sen juurella lepää. Tähän ongelmaan Helsingin seurankuntayhtymä tuo omalaatuisen ratkaisun verkkosivujen …


Screenshot of www.tivi.fi

2. Tiesithän, että omaisesi hautapaikka ei ole ikuinen ...


2.11.2021 · Kun omainen on kuollut, läheisten on surun keskellä hoidettava monenlaisia asioita, kuten hautajaiset, hautapaikka ja perunkirjoitus. Siinä tilanteessa ei välttämättä jää mieleen hautapaikasta tehty sopimus, joka aikanaan päättyy. Helsingin, Espoon ja Vantaan …


Screenshot of www.kirkkojakaupunki.fi

3.
4. Hautapaikka hautauspalvelut helsinki - Löydä oikeat ...


Toiskantori 2 as. 6, 00410 HELSINKI. Mirellan Hautauspalvelu on täysin verkossa toimiva hautauspalvelu.Lue lisää. 045 610 7711. NÄYTÄ NUMERO. SOITA. Espoonlahti, HOK-Elanto Hautaus- ja Perunkirjoitustoimisto. Kivenlahdentie 9, 02320 ESPOO. Kivenlahdentie 9, 02320 ESPOO. 010 766 6640.


Screenshot of www.fonecta.fi

5. Hautaus ja hautapaikka - evl.fi


Hautaus ja hautapaikka. Kaikilla on oikeus tulla haudatuksi kotikuntansa seurakunnan ylläpitämälle hautausmaalle. Evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien hautausmaat toimivat yleisinä hautausmaina, joilta myös kirkkoon kuulumaton vainaja on oikeutettu saamaan hautasijan.


Screenshot of evl.fi

6. Veteraanien palvelut | Helsingin kaupunki


Hautapaikka. Helsingissä kirjoilla olevat veteraanit puolisoineen saavat arkku- tai uurnahaudan maksutta 25 vuodeksi. Jos käytetään suvun hallussa olevaa vanhaa hautaa, hautaoikeuden pidennys on maksuton. Haudan avaamisesta, peittämisestä ja peruskunnostamisesta peritään korvaus.


Screenshot of www.hel.fi

7.
8. Helsingin kaupunginkirjasto - Miten saisi selville ...


Miten saisi selville henkilön hautapaikan tarkemman sijainnin (hautausmaa on tiedossa: Helsinki Malmi)?


Screenshot of www.kysy.fi

9. Hautahaku


Mobiiliystävällinen Hautahaku on luotu helpottamaan Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille haudattujen vainajien hautapaikkojen löytämistä. Hautahaussa on noin 360 000 hautapaikan tiedot. Voit etsiä hautapaikkaa palvelusta syöttämällä ensin vainajan sukunimen. Hakukentässä sukunimi näkyy aina …

Screenshot of www.hautahaku.fi

10. helsinginseurakunnat.fi - Hautahaku.fi helpottaa läheisen ...


Mobiiliystävällinen Hautahaku on luotu helpottamaan Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille haudattujen vainajien hautapaikkojen löytämistä. Hautahaku.fi palvelee ihmisiä koko Suomessa, joiden läheinen on haudattu Hietaniemen, Malmin, Honkanummen, Kulosaaren, Östersundomin hautausmaille, Maunulan uurnalehtoon tai Kallion uurnaholviin.


Screenshot of www.helsinginseurakunnat.fi

11. Hautahaku - Vantaan seurakunnat

Hautahaku – Etsi hauta Vantaan seurakuntien hautausmailta. Hautahakupalvelulla voit etsiä olemassaolevan haudan sijainnin Vantaan seurakuntien hautausmailta. Tällä palvelulla voi etsiä hautojen sijainteja Helsingin pitäjän kirkon, Ruskeasannan, Hämeenkylän kirkon ja Korson kirkon hautausmailta. kirjoitetaan vainajan nimi.

Screenshot of www.vantaanseurakunnat.fi

12. Helsingin seurakunnat


Koko Helsinki Valitse toinen seurakunta tai kirkko. Koko Helsinki: palvelut ja yhteystiedot .etusivu-etusivu-etusivu-murupolku ol.breadcrumbbackground-color:rgb ...


Screenshot of www.helsinginseurakunnat.fi

13. Etusivu


Kirkko Helsingissä; Etusivu Uutiset Hautausmaa Kappelit & krematorio Palvelut Info Hae. Honkanummen hautausmaa on vihitty käyttöön vuonna 1956. Hautausmaan nimi tulee paikan metsäisestä olemuksesta. Honkanummi on pinta-alaltaan Suomen suurin hautausmaa. Alueen ...


Screenshot of www.honkanummenhautausmaa.fi

14.


8.11.2020 · Hautahaku-palvelun avulla haudattu sukulainen tai tuttava löytyy ongelmitta. Palveluun on ladattu yhteensä 350 000 vainajan tiedot. Hautahaku.fi palvelee ihmisiä koko Suomessa, joiden läheinen on haudattu Hietaniemen, Malmin, Honkanummen, Kulosaaren ja Östersundomin hautausmaille, Maunulan uurnalehtoon tai Kallion uurnaholviin, tiedotteessa kerrotaan.


Screenshot of www.mikrobitti.fi

15. Hautajaiset – paljonko ne maksavat ja mihin rahaa kuluu ...


6.2.2016 · Hautapaikka ja tuhkaus. Hautapaikka 200 euroa + hoitosopimus alkaen 500 euroa Tuhkaus 200 euroa. Kirkkohallitus on suositellut oman kunnan asukkaan hautapaikan hinnaksi 200 euroa. Hautapaikkojen hinta kuitenkin vaihtelee. Ulkopaikkakuntalaisilta peritään usein korkeampia hintoja.


Screenshot of www.etlehti.fi

16. Juutalaiset hautausmaat - Helsingin juutalainen seurakunta


15.9.2020 · Juutalaiset hautausmaat. Helsingin juutalainen seurakunta ylläpitää hautausmaita, joista tällä hetkellä käytössä on Helsingin Hietaniemessä Tuonelankujan päässä sijaitseva hautausmaa. Siellä sijaitsee myös K.R. Lindgrenin suunnittelema hautauskappeli. Hautausmaa on otettu käyttöön 1895 ja sitä laajennettiin vuonna 1994.


Screenshot of jchelsinki.fi

17. Hautapaikka Helsingin ortodoksisen seurakunnan ...


9.7.2021 · Helsingin ortodoksisen seurakunnan hautausmaalle haudataan ainoastaan Helsingin ortodoksiseen seurakuntaan kuuluneet henkilöt. Poikkeuksen tästä muodostavat seurakuntaan kuulumattomat, Helsingin ortodoksisen seurakunnan jäsenten lähiomaiset, jotka voidaan haudata suvun yhteiseen sukuhautaan tai puolison ollessa kyseessä seurakuntaan kuuluvan puolison viereen.


Screenshot of www.hos.fi

18. Hautausmaat Helsinki


Helsinki. Helsingin seurakuntayhtymällä on kuusi hautausmaata: Hietaniemi, Malmi, Honkanummi, Maunula, Kulosaari ja Östersundom.Lisäksi uurnan tai tuhkan voi haudata Kallion kirkon uurnaholviin. Honkanummen hautausmaalla on tunnustukseton hauta-alue niille, jotka eivät halua tulla haudatuiksi kristilliselle hautausmaalle.


Screenshot of www.jalohautauspalvelut.fi

19. OpasteApp


OpasteApp. Etsi hautapaikka. Haetaan... Hautausmaiden kartat Näytä hautausmaiden kartat . Hautausmaat. Hämeenkylän kirkon hautausmaa Helsingin pitäjän kirkon hautausmaa Korson kirkon uurnalehto Ruskeasannan hautausmaa. HaarnioTag-tietosuojalauseke.


Screenshot of www.opasteapp.fi

20. hautapaikka helsinki - Finder.fi


hautapaikka helsinki -haulla löydät kattavan listauksen yrityksistä ja henkilöistä Finder.fi yrityshausta.


Screenshot of www.finder.fi

Vastaa