Harbour Helsinki Ravintola: Paras

1. Ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi

KaikkiPAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT. Amarillo, Helsinki. Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

2. Harbour Tap & Taste | Herkkuja merellisissä maisemmisa ...


Harbour Tap & Taste. Herkkuja merellisissä maisemmisa. ... Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, ole yhteydessä ravintolaan, joka antaa pyynnöstä lisätietoja elintarvikkeista. Voit kysyä ... Osoite. Capellanaukio 1. 00540 Helsinki. Katso kartta. Aukioloajat. Ravintola Kuljetus. Maanantai-Perjantai 10.30–21.00. Lauantai ...


Screenshot of wolt.com

3. Harbour Tap & Taste | Helsingin ravintolat


7.10.2018 · Harbour Tap & Taste. Jos maailma ei tarvitsisi enää yhtään tiettyä ruokalajia tarjoilevaa ravintolaa lisää, olisi hampurilaiset helppo sijoittaa kärkipaikalle. Niitä löytyy lähes jokaisen ravintolan listalta, suurimmaksi osin kahdesta syystä. Ne on helppo valmistaa, eli niiden kate on hyvä – ja ne juuri siitä syystä on helppoja ...


Screenshot of helsinginravintolat.fi

4. Bardot - Food, Wine & Cocktails


Bardot, ystävien kesken BB, on rento bistro-brasserie Helsingin ytimessä. Esikuvansa mukaisesti Bardotissa on monta puolta. Bardot on kupliva ja luonteikas, moderni ja perinteistä ranskalaista ruokakulttuuria syleilevä.


Screenshot of www.bardot.fi

5.
6. THE 10 BEST Restaurants in Helsinki - Updated November ...


Best Dining in Helsinki, Uusimaa: See 104,549 Tripadvisor traveler reviews of 1,904 Helsinki restaurants and search by cuisine, price, location, and more.


Screenshot of www.tripadvisor.com

7. South Harbour | Port of Helsinki


11.5.2021 · Book your parking in West Harbour in advance and save up to 15%. check it out and book. News. ... Helsinki and Tallinn will soon connect to onshore power. News. 5.11. Prepare for entry into Finland with COVID-19 certificates and the FINENTRY service. News. 5.11. Updated info: The COVID 19 impact on port of Helsinki . News.


Screenshot of www.portofhelsinki.fi

8. Ravintolat & Kioskit - Olympiaterminaali | Port of Helsinki


Ravintola Bistro O. Avoinna joka päivä Takista aukioloajat Bistro On:n sivuilta. Ravintolan sivut Facebookissa. Kioski/Check in shop. Puh. +358 9 621 3709 Auki laivojen lähtöpäivinä klo 10.00-16.00


Screenshot of portofhelsinki.fi

9. Ravintola Harbour Tap & Taste - Kalasataman ...


Ravintola Harbour Tap & Taste sijaitsee kalasataman aurinkoisimmalla paikalla, meren äärellä herkutellaan tasokkaalla ruualla ja juomalla. Tervetuloa!

Screenshot of www.ravintolaharbour.fi

10. Ravintola Harbour Tap & Taste - Lounas


15.11.2021 · Lounas - Harbour Tap & Taste. LOUNAS 18.11.2021. Lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–14.30. Kaikki lounasannokset 10.90–15.90€. Lounaan hinta sisältää salaattiapöydän, leipää, levitteen ja kahvin/teen. Lounaan voi myös tilata puhelimitse 050 516 15 44 ja noutaa paikan päältä. Meiltä voi myös ostaa max. 5.5.% juomia mukaan.


Screenshot of www.ravintolaharbour.fi

11. Etusivu - Allas Seapool

Allas Ravintolat. Allas Restaurants kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta. Allas Café & Terrace, Allas Bistro & Lounge ja Allas Sky Bar. 1 krs. Allas Cafe & Terrace palvelee asiakkaita aamusta iltaan ja toimii rentona ajanviettopaikkana kaupungin keskeisimmällä sijainnilla.

Screenshot of allasseapool.fi

12. Harbour Tap & Tasten olutvalikoima yllättää laajuudellaan


11.6.2018 · Harbour Tap & Tasten olutvalikoima yllättää laajuudellaan. Kalasataman Capellanaukiolle avautunut Harbour Tap & Taste on ruokaravintola, joka panostaa vahvasti myös laajaan olutvalikoimaan. Yli puolet hanapaikoista on varattu pienpanimo-oluille. Kuva: Harbour Tap & Taste. Nimi Harbour Tap & Taste tulee siitä, että meillä on 12 ...


Screenshot of www.city.fi

13. Cafe Bar Valimo. Kesäkeidas Helsingin sydämessä


Ravintola. Cafe Bar Valimo sijaitsee Suomenlinnan kuivatelakalla, Suomenlinnan Vierassataman yhteydessä. Rakennus on vanha entinen ammusvalimo, jonka holvikaarisaleissa on kesäisin miellyttävän viileää ja syksyisin suojaisaa lämmittävän takkatulen ääressä. Ruokatuotteemme perustuu hyviin raaka-aineisiin ja käsityöhön.


Screenshot of valimo.org

14.


Harbour Tap & Taste, Helsinki. 1,397 likes · 25 talking about this · 872 were here. Kalasataman aurinkoisimmalla paikalla, meren äärellä herkutellaan tasokkaalla ruualla ja juomalla.


Screenshot of www.facebook.com

15. Ravintola Portus


Aallonhalkoja 3, 00540 . Helsinki. 0449533285. [email protected]


Screenshot of www.ravintolaportus.fi

16. Ravintolat Helsinki | Ravintolakartta Helsinki | Helsingin ...


Lähialueen ja Helsingin keskustan ravintoloita: Vltava • Amarillo Helsinki • Kulttuurikeskus Caisa • Karl Fazer Café • Virgin Oil Co. • Ravintola Loiste • Baker´s Bar & Restaurant • La Famiglia Helsinki • Yume • Ravintola Kosmos • Ravintola Ylioppilasaukio • Ravintola Torni • Raffaello • New Bamboo Center • Casino Helsinki • Brasserie Kämp • Belge Bar ...


Screenshot of www.viastar.fi

17. Hard Rock Cafe Helsinki - Livemusiikkia ja ruokaa ...


Hard Rock Cafe Helsinki on jaettu kahteen kerrokseen. Alakerrassa sijaitsee The Rock Shop®, josta löydät ainutlaatuiset Hard Rock Cafe Helsinki -tuotteet. Baari, ravintola, lava, terassi ja keittiö puolestaan sijaitsevat toisessa kerroksessa. Kahvilaan mahtuu 240 vierasta rockaavan hyviä hetkiä viettämään. Legendaarinen maku


Screenshot of www.hardrockcafe.com

18. 10 annosta, jotka pitää syödä Kalasatamassa


30.10.2020 · Harbour Tap & Taste. Mikä: Merenranta ravintola; Missä: Capellanaukio 1; Annos: Crispy kanaburgeri (18 e) Merellisillä maisemilla varustettuun Harbour Tap & Tasteen voit tulla nauttimaan niin lounaasta, ala cartesta kuin laajasta juomavalikoimasta.


Screenshot of www.city.fi

19. Capellaninaukio | Helsingin ravintolat


7.10.2018 · Tässä mielentilassa matkasin lähelle Helsingin uusinta sokkeloa, kauppakeskus Rediä, jonka lähellä Capellaninaukiolla sijaitsee Harbour Tap & Taste – jokseenkin bissepaikkana itsensä profiloiva ravintola, joka tarjoilee myös ruokaa. Kuultuani paikan omistuksen olevan samalla taholla kuin Bar Broncot, nousi odotusarvoni hiukan, sillä ...


Screenshot of helsinginravintolat.fi

20. Harbour Tap & Taste - Y-tunnus: 2812625-4 - Yritystiedot ...


Harbour Tap & Taste on perustettu vuonna 2017. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki , ja pääasiallinen toimiala Ravintola . Yhtiön toimitusjohtaja on Eila Mirjami Sepponen.


Screenshot of www.finder.fi

Vastaa