Hammaslääkäri Fossa Helsinki: Paras

1. PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa - Etusivu | Facebook

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa, Helsinki. 380 tykkäystä · 1 puhuu tästä · 183 oli täällä. Fossa on yksi keskustan suurimmista hammaslääkäriklinikoista. Valikoimamme kattaa kaikki...


Screenshot of fi-fi.facebook.com

2. Hammaslääkärit Helsinki | PlusTerveys


PlusTerveys Hammax Hammaslääkärit. Yrjönkatu 23 A 4. 00100. Helsinki. 09 6126650 Katso vapaat ajat. Helsinki. PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent. Mikonkatu 13 A 25. 00100.


Screenshot of www.plusterveys.fi

3. Hammaslääkäriasema Fossa, Helsinki


Hammaslääkäriasema Fossa Pieni Roobertinkatu 16 A …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 6962990 kanssa ? Aukioloajat ja Ajo-ohje


Screenshot of www.cylex.fi

4.
5. Hammashoito | Helsingin kaupunki


Ma–pe klo 7–14, puh. 09 310 51400. Numerosta varataan aika sekä lasten ja nuorten että aikuisten kiireelliseen hoitoon. Lasten ja nuorten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15 hammashoitoloissa. Hammashoitoloiden yhteystiedot. Aikuisten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15. Suu- ja hammaskeskuksessa, Haartmaninkatu 1 D, Meilahti.


Screenshot of www.hel.fi

6. PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa, Pieni ...


Helsinki, 00100 . Kukontorin hammaslääkärit Oy on Helsingin ydinkeskustassa, Forumin kauppakeskuksessa sijaitseva hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa. Meiltä saat myös Helsingin palvelusetelihammashoitoa.


Screenshot of www.dentalservicesfinder.com

7. PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa - Helsinki ...


Etsitkö yrityksen PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Hammaslääkäri.


Screenshot of www.fonecta.fi

8. Ajanvaraus | Helsingin kaupunki


Vastaanottoajan hammashoitolaan voi varata ajanvarausnumerosta 09 310 51400 (ma–to klo 7–18, pe 7–15), jossa hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan.


Screenshot of www.hel.fi

9. PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa | PlusTerveys


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa 25.8.2020 Miten uusi normaali näkyy hammashoidon potilaille PlusTerveydessä

Screenshot of www.plusterveys.fi

10.
11. PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa - Home | Facebook

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa, Helsinki, Finland. 373 likes · 176 were here. Fossa on yksi keskustan suurimmista hammaslääkäriklinikoista. Valikoimamme kattaa kaikki perushammaslääkäri- …

Screenshot of www.facebook.com

12. Hammaslääkäri Helsinki | Mehiläinen


Hammaslääkäri Helsinki. Hammas Mehiläisen hammaslääkäriasemat palvelevat eri puolilla Helsinkiä. Helsingin hammaslääkäriasemat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat helppokulkuisia myös liikuntarajoitteisille.


Screenshot of www.mehilainen.fi

13. Hammaslääkärivertailu (Helsinki)


111 riviä · Hammashoito asema, Dentti / 09-498453 Arkadiankatu 20 B36, 00100 HELSINKI Hoitoon …


Screenshot of www.hammaslaakari-helsinki.fi

14.


Vertaa toimipisteen PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa hinnastoa kaupunkisi muihin toimipisteisiin! Aukiolo, sijainti ja ajanvaraus - PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa.


Screenshot of laakarihinta.fi

15. Toimipisteet Helsinki - Oral Hammaslääkärit


Hammaslääkäri Helsinki. Oralilla on Helsingissä useita hammaslääkäriasemia, joista saat laadukasta ja yksilöllistä hammashoitoa. Perushammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi saat meiltä kattavat erikoishammaslääkärien palvelut. Tavoitteenamme on tehdä hammaslääkärikäynnistäsi niin mukavaa kuin mahdollista. Ps.


Screenshot of www.oral.fi

16. PlusTerveys - ajanvaraus


15.11.2017 · Hoitava henkilö. Valitse hoitava henkilö. Vain kampanjaan liittyvät toimipisteet ovat näkyvissä. Poistu kampanja-ajanvarauksesta . Voit myös varata ajan soittamalla suoraan toimipisteeseen. Jos sinulla on palveluseteli, ostopalvelulähete tai muu maksusitoumus, varaathan ajan aina soittamalla toimipisteeseen.


Screenshot of plus.plusterveys.fi

17. Hammaslääkäri Helsinki, Hietalahti | Hammas & Hammas


Kodikas ja korkealaatuinen hammaslääkäri Helsingin HIetalahdessa hyvällä paikalla. Olemme S-Marketin talossa ja pysäköit autosi ilmaiseksi hoidon ajaksi. Ajanvaraus vastaanotolle onnistuu kätevästi netissä tai soittamalla meille 010 274 4700. Tutustu tarkemmin sivustollamme ja varaa aikasi!


Screenshot of www.hammashammas.fi

18. Hammaslääkäri Helsinki - Hampaiden tehovalkaisu


Oral Hammaslääkärit Helsinki, City-Hammaslääkärit. Asema sijaitsee Stockmannia vastapäätä City-käytävässä. Sisäänkäynti on City-käytävässä, A-rapusta 3.kerrokseen. Vastaanotolle on esteetön pääsy. Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki. [email protected] 010 400 3050 Siirry kotisivuille.


Screenshot of hampaidentehovalkaisu.fi

19. Hammaslääkäri Helsinki - KotihammasScreenshot of www.kotihammas.fi

20. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy - taloustiedot, Y-tunnus ...


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Hammaslääkäri. Yhtiön toimitusjohtaja on Tiina Marjaana Ristola. Yhtiön PlusTerveys Hammaslääkärit Oy liikevaihto oli 75,75 miljoonaa ja tilikauden tulos 964 tuhatta.


Screenshot of www.finder.fi

Vastaa