Halvin Kuntosali Helsinki: Paras

1. Fressi Hyvinvointikeskukset | 24h kuntosalit | 42 keskusta ...

Kotimaiset hyvinvointikeskukset ja 24h kuntosalit laatua arvostavalle. Tervetuloa onnistumaan yhdessä! Aloita valitsemalla lähin Fressisi. 42 toimipistettä ympäri Suomen. ... 00100 Helsinki +358108509006 Tutustu keskukseen Fressi Töölö-Meilahti, kuntosali 24h. …


Screenshot of www.fressi.fi

2. Kuntosalit - Listaus kaikista suomen kuntosaleista


htcGYM Kuntosali. Helsinki. Hyväntuulen KuntoKlubi. Kotka. Hyvinkään Kuntokeskus. ... Kuntosali.fi sisältää tällä hetkellä 500 kuntosalia. Jos etsimäsi sali ei löydy sivuiltamme, voit ilmoittaa siitä meille lomakkeella joka löytyy täält ...


Screenshot of www.kuntosali.fi

3. Kuntosali Helsinki - laadukkaat tilat lähelläsi | Forever


Kuntosali Helsinki Forever – Monimuotoista treenausta. Löydät Helsingin kuntosalimme Töölöstä, Herttoniemestä ja Myllypurosta. Kuntosaleilemme on myös helppo tulla. Töölöön salille on helppo tulla bussilla tai ratikalla ja Herttoniemen ja Myllypuron salit löytyvät metronmatkan tai bussiyhteyden päästä.


Screenshot of www.foreverclub.fi

4.
5. TOP 3 KUNTOSALIT HELSINGISSÄ! - Linda Manuella


2.2.2021 · TOP 3 KUNTOSALIT HELSINGISSÄ! Mä olen itse käynyt noin 7 vuotta säännöllisesti salilla ja tässä on vuosien varrella nähty ja testattu jos jonkinmoista salia. Olen itse niitä tyyppejä, joka treenaa mielummin maan alla kellarissa ja rakentaa itse laitteensa kuin sellaisissa ylihygieenisissä, muovisissa spa-saleissa, joissa ei edes ...


Screenshot of lindamanuella.indiedays.com

6. IS vertaili kuntosaliketjujen hinnat – yksi oli ...


4.1.2016 · Fitness24Seven, Helsingin seudulta laajalle Suomeen levittäytynyt halpaketju, tarjoaa halvimpia treenejä kuntoilijoille. Se markkinoi kuukausijäsenyyttä 19,90 euron kuukausihintaan. Irtisanomisaika on kaksi kuukautta ja jäsenyyden voi jäädyttää esimerkiksi terveydellisen syyn vuoksi.


Screenshot of www.is.fi

7. Keskustelu - Helsingin halvin/kk kuntosali? Vinkkejä ...


12.2.2012 · Helsingin halvin/kk kuntosali? Vinkkejä? Helsingin halvin/kk kuntosali? Vinkkejä? Vierailija. klo 18:43 | 12.2.2012. Kauhean kallista on liikkuminen, jos haluaa salille päästä. Opiskelija en ole, joten mitkään opiskelijaliikunnat eivät käy.


Screenshot of www.vauva.fi

8. GOGO Express -kuntosalit: Treenaa edullisesti vain 18 €/kk


GOGO Express -kuntosalit. Vain 18 eurolla saat laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset kuntosalipuitteet - parhaalla hinta-laatusuhteella!


Screenshot of gogoexpress.fi

9. Etsimme Helsingin halvimmat: Kuntosali, kahvi, brunssi ...


22.1.2015 · Halvin kuntosali: Kisahallin vanha puoli (3 e / kerta) Kuntosalien hinnoittelu erilaisine tarjouksineen ja vuosisopimuksineen on suo, johon ei halua upota.Tuskaa ei helpota se, että jäsensopimuksista irti pääseminen saattaa edellyttää lakimiesarmeijan palkkaamista.

Screenshot of www.hs.fi

10. Mitkä ovat Helsingin 3 halvinta kuntosalia? | Kysy.fi


Valitettavasti useimmat kaupungin kuntosalit ovat kiinni näin kesällä. Netissä käydyissä keskusteluissa ihmiset vertailevat kaupallisten kuntosalien hintatasoa. Tässä pari keskustelua, lisää löydät googlaamalla esimerkiksi hakusanoilla kuntosali edullinen helsinki:


Screenshot of www.kysy.fi

11. Halvat hotellit Helsinki | Alkaen 48 € / yö | Hotels.com

Peruutusoikeus tietyissä hotel. Vertaile ja varaa halpa hotelli kohteesta Helsinki Hotels.comilta. Liity Hotels.com Rewards -ohjelmaan ja kerää ilmaisia palkintoöitä*.

Screenshot of fi.hotels.com

12. Kuntosali Helsinki - Sali365


Viljatie 5, 00700 Helsinki. Puh: 020 734 6520. Email: [email protected] Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja. Muista pyytää parkkilupa kassalta.


Screenshot of sali365.fi

13. Liikuntakurssit | Helsingin kaupunkiScreenshot of www.hel.fi

14.


Power Fit Vantaa on valoisa 1000 neliön kokoinen kuntosali, joka on varustettu kaikkia kohderyhmiä palvelevaksi. Salin seiniä koristaa useampi supersankari ja ilmapiiri sekä fiilis on poikkeuksellinen, se täytyy kokea! Laitteet on valittu tarkasti ja monen tasoisia harjoittelijoita silmällä pitäen.


Screenshot of powerfitvantaa.fi

15. Kunto- ja voimailusalit | Helsingin kaupunki


Lapsen, opiskelijan, työttömän, eläkeläisen, invaliditeetin, varusmies- ja siviilipalvelun määritelmät. Uimahallikorttien ja -maksujen maksamiseen voi käyttää näitä liikuntaseteleitä. Asiakaskortille voi ladata uinti-, tekojää- ja kuntosalikertoja, kuukausikortin tai kausikortin. Kunto- ja voimailusalien aukiolot ym ...


Screenshot of www.hel.fi

16. Kuntosalit, ryhmäliikunta & Personal Training - ELIXIA


Tilavat ja siistit kuntosalit, Pohjoismaiden paras ryhmäliikuntatarjonta sekä lähes 200 Online Training -tuntia verkossa!


Screenshot of www.elixia.fi

17. Etsi salisi | Fitness24Seven


Määrittele hakuasetukset ja löydä salimme ympäri maailman. Maanantai - Torstai: 09:00 - 21:00 Perjantai: 10:00 - 19:00 Lauantai: 12:00 - 16:00


Screenshot of fi.fitness24seven.com

18. Kuntosalit Helsinki Kuntosalit24.fi


Saliharjoittelu on tärkeää ajatellen ihmisen hyvinvointia ja treenaaminen soveltuu mainiosti nuorille ja vanhemmillekin. Harjoitteluohjelmasta riippuen voit salitreenin avulla vahvistaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla voi tehdä treenin monipuolisesti ja treenata jokaista vartalon osaa. Lihasharjoittelu pitää lihaksesi loistavassa iskussa ja estää lihasten haurastumista.


Screenshot of kuntosalit24.fi

19. Kuntosali.fi


Kuntosali.fi sisältää tällä hetkellä 500 kuntosalia. Jos etsimäsi sali ei löydy sivuiltamme, voit ilmoittaa siitä meille lomakkeella joka löytyy täältä


Screenshot of www.kuntosali.fi

20. Sky Hostel Helsinki


Sky Hostel Helsinki sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Merihaassa, aivan Hakaniemi / Kallion sydämessä. Hostelli tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungille ja merelle. Kaikki huoneet ovat 1-2 hengen yksityisiä huoneita. Saapuminen on helppoa, koska metro …


Screenshot of www.skyhostel.fi

Vastaa