Eko Kasvohoito Helsinki: Paras

1. Etusivu | EkoAtelier

Eko Atelierissa asiakas saa tuntea itsensä tärkeäksi ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta – kiireettömyys välittyy. Arki on hektistä ja usein meluista, siksi haluan tarjota paikan myös hiljentymiselle. T arjoan kasvivärjäystä pitkällä kokemuksella ja kehitän uutta koko ajan.


Screenshot of www.ekoatelier.com

2. Ihohoitola Lupaus


Dr. Hauschka -hoitola. Lupaus on myös Dr. Hauschka -hoitola. Lupauksen hoitajat ovat moniammattilaisia, jotka auttavat sinua löytämään henkilökohtaisen ihonhoitorituaalisi ja ylläpitämään ihosi hyvinvointia.


Screenshot of ihohoitolalupaus.fi

3. Ekopharma Kasvohoidot - Kauneuskeskus Kristalli


Täydellinen kasvohoito. Kesto 90 min. 98 € Varaa aikasi netissä. Ajanvaraukseen. Kauneuskeskus Kristalli Kamppi. Kristalli Kamppi 040 8200 184 Ruoholahdenkatu 14 00180, Helsinki. [email protected] Lähetä viesti. Peruutukset. Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.


Screenshot of www.kauneuskeskuskristalli.fi

4. Hoidot ja hinnasto – Eco Beauty Wellness


Hoidot ja hinnasto. Ekohoitolassamme olemme erikoistuneet laadukkaisiin ja tehokkaisiin luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteisiin. Hoidoissa käytämme muun muassa selektiivisiä luonnonkosmetiikkasarjoja, kuten Kahina Giving Beauty, Dr. Alkaitis, John Masters Organics ja Herbfarmacy. Tarjoamme ihohoitoja kasvoille sekä vartalolle.


Screenshot of www.ecobeautywellness.com

5. Monipuolinen ja ammattitaitoinen kauneushoitola Helsingin ...


L-Beauty kauneushoitolassa Helsingin keskustassa sinua palvelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, alan uusimmilla ja monipuolisimmilla laitteilla.


Screenshot of l-beauty.fi

6. Kasvohoidot helsinki | Hoitola Tähtolo


Valitse pelkkä kasvohoito tai koko kehon eneriahoito. Kasvohoito: Happohoito kirkastamaan ja valmistamaan iho ottamaan hoito vastaan, bioplasma levät (5 eri levää), meso+syvähoito cryo ja loppuun mineraalirikas kultanaamio. 1h 30min 235€.


Screenshot of hoitolatahtiolo.fi

7. Hilla Helsinki - Olet luonnollisesti ihana!


Parasta ihollesi – luonnollisesti! Olemme erikoistuneet räätälöityihin ihonhoitokokonaisuuksiin. Luomme sekä täydellisesti rentouttavia hierontahoitoja että tehokkaita kasvohoitokokonaisuuksia. Meillä on paljon kokemusta ihoa uudistavista hoidoista, herkästä ihosta, aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta.


Screenshot of hillahelsinki.fi

8. Eco Beauty Wellness | Hyvinvoinnin ja kauneuden keidas ...


Eco Beauty Wellness | Hyvinvoinnin ja kauneuden keidas Helsingissä. hyvinvoinnin ja kauneuden keidas. varaa aikasi. ekokampaamoon kauneushoitolaan. upea uutuus. cosmo naturel zero waste shampoopalat. katso valikoima. uusi tuotesarja vain meiltä! Ce’Bio edullista ranskalaista luonnonkosmetiikkaa.


Screenshot of www.ecobeautywellness.com

9. Helsingin parhaat ekokauneushoitolat | Sugar Universe


14.1.2019 · Helsingin parhaat eko-kauneushoitolat. ... Jolie Spa on varsinainen hemmottelukeidas rauhallisella sisäpihalla aivan Helsingin keskustassa. Hoitoja tehdään esimerkiksi Absolutionin ja Essen tuotteilla, ja kasvohoito on aina hyvä valinta jos ihosi kaipaa virkistystä.

Screenshot of sugar-universe.com

10. Kasvohoidot - Hilla Helsinki


Matkamarja on aina uniikki kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Valitse vain aika ja teemme hoidon toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. EKOPHARMA Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja …


Screenshot of hillahelsinki.fi

11. Ekopharma - Kauneushoitola Onnentunne

Täydellinen kasvohoito 90 min Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, kulmien ... valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Kauneushoitola Onnentunne Leiviskätie 2 A 00440 HELSINKI Puh. 045 164 9638 [email protected]

Screenshot of onnentunne.fi

12. Jalka- ja käsihoidot - Hilla Helsinki


Näytä hoidot. HILLAN JALKAHOITO - 75 min. 85 € Sisältää jalkojen kokonaisvaltaisen hoidon ja mukaan saatavan eko-kynsilakan. ... 00180 Helsinki 045 132 0883. Shoppailutunnit. MA 1.11. klo 10 - …


Screenshot of hillahelsinki.fi

13. Kauneushoitola Helsinki, Kamppi, Etu-Töölö | Lumianna


Kauneushoitola Lumianna on laadukas hoitola Helsingin keskustassa osoitteessa Arkadiankatu 10, Helsinki, Kamppi. Varaa kosmetologi tai hieronta aika tästä.


Screenshot of www.lumianna.fi

14.


KASVOT (EKOPHARMA Helsinki ja BTB13) Perinteinen kasvohoito (Ekopharma tuotteet) n. 75 min, 69 € Perinteinen kasvohoito (BTB 13 tuotteet) n. 75 min, 79 € (sis. ihonpuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, naamio, loppuvoiteet) Nuorison kasvohoito (Ekopharma tuotteet) n. 60 min, 49 € (alle 18-vuotiaille) (sis. ihonpuhdistus, kuorinta ...


Screenshot of ecoberry.me

15. ekosalonki karma HELSINKI – Ekosalonki karma HELSINKI


24.2.2021 · Ekokampaamo karma HELSINKI on vegaaninen ekosalonki Helsingin ydinkeskustassa. Holistista hiustenhoitoa, harmoniassa luonnon kanssa. Kunnioitamme kaikkea elämää siksi kaikki tuotteet ovat täysin vegaanisia. Tasa-arvo on meille tärkeää, emmekä lokeroi asiakkaita. Siksi kaikki hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan. Haluamme panostaa asiakaspalveluun täten varaamme sinulle ...


Screenshot of www.karmahelsinki.fi

16. Fhitoflora Estetica, ECO-kasvohoito -51% | Offerilla


28.3.2018 · Rentouttava ja hemmotteleva ECO-kasvohoito 39€ (arvo 80€) Rentouttava ja hemmotteleva ECO-kasvohoito tuo keholle ylellisyyttä ja hiljaisuutta. Hoidon sisältö ja tuotteet suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Laadukas ja miellyttävä hoito sisältää 30 minuutin kasvo -ja decoltéhieronnan.


Screenshot of offerilla.com

17. Ripsienpidennykset Helsinki - volyymiripset ja klassiset ...


L-Beautyssa volyymiripset ja klassiset ripsienpidennykset 10 vuoden kokemuksella. Kauneushoitola L-Beauty Helsingin keskustassa Kaisaniemenkat 6.


Screenshot of l-beauty.fi

18. Ekohoitola Balanza, Rauhankatu 8 C, Helsinki (2021)


22/03/2021. Turvallisesti tervetuloa ihaniin hoitoihin Ekohoitola Balanzaan, Rauhankatu 8, Helsinki Kruununhaka?? Kevät-tarjoushoidot: Ultraääni-kasvohoito 98€ (norm 118€), Intialainen päänhieronta 30€ (norm 48€), kohottava Soma Uplifting -kasvojen hieronta 30€ (norm 48€) Huom ei sotke meikkiä, rentouttava Kristallihoito ...


Screenshot of www.beautynailhairsalons.com

19. Huili tila — ekokampaamo, parturi-kampaamo | Helsinki


Eko­kampaa­jana olen sitou­tunut teke­mään työ­täni luonnon­mukai­suut­ta kunni­oit­taen ja kes­tä­vän kehityk­sen periaat­teita noudat­taen. ... Hoidot (merilevä, savi) 45 ... 00100 Helsinki. [email protected] tai [email protected]


Screenshot of huilitila.fi

20. Ekopharma kasvohoito - Irmeli Katriina


Ekopharma Kasvohoito 60 min / 75 min. Hinnat: 67 € / 75 €. Meillä kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia hoitoja. Suosittelemme juuri sinun ihollesi sopivaa hoitoa kasvohoidossa ollessasi. 60 min-75 min kestäviin kasvohoitoihin sisältyy aina rentouttava hieronta kasvoille sekä hartiahieronta, joka ylettyy käsivarsiin saakka.


Screenshot of www.irmelikatriina.fi

Vastaa