Edustustilat Helsinki: Paras

1. Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

4.11.2019 · Venuun Parhaat Juhlat Tilavinkit Pikkujoulut Kokoukset Saunat Yritystapahtumat. Tätä kysytään paljon: Mikä olisi sellainen tila, jossa voisi ensin kokoustaa ja sitten saunoa rennosti? Kokosimme tähän blogipostaukseen kymmenen parasta kokous- ja edustustilaa, jotka täyttävät molemmat kriteerit. Lue ja löydä tila seuraavaan kokoukseen ...


Screenshot of blog.venuu.fi

2. CWC Viinikellari – Viinikellari Helsingin sydämessä


Saat käyttöösi myös viihtyisät maistelu- ja edustustilat. Classic Wine Cellars on tunnelmallinen viinikellari Helsingin ydinkeskustassa, Eteläesplanadilla. Runsaan 320 m² suuruinen tila jakautuu viinikellariin, viihtyisään maistelutilaan ja olohuonemaiseen edustustilaan.


Screenshot of www.cwc.fi

3. Kokoustilat, Edustustilat Helsinki | Roba Lounge


Kokoustilat ja edustustilat. Loistavat edustustilat ja kokoustilat Helsingin keskustassa vaativaankin makuun. Huipputekniikalla varustetut kokoustilat ja mahtavat neuvottelupuitteet, joissa on mahdollista järjestää kokous, koulutus tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla.


Screenshot of robalounge.fi

4. Top Lounges - Edustustilat Kattohuoneisto & Ateljee


Upeat edustustilat moneen lähtöön – Helsingin huipulla - Keskellä kaikkea – Omassa rauhassa. Värikkään historian omaavan Eteläesplanadi 12 kiinteistön kattotiloissa voi nauttia elämästä tyylillä.


Screenshot of toplounges.fi

5. Kokous- ja juhlatilat Helsinki - Kokoustila.fi


Presentaatiolaitteet. Äänentoisto. Keittiö. Vuokra alk. 150,00 € (0 h) Kokoustila ja Sauna. Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Upea Terrace Cabinet sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tila tarjoaakin upeat maisemat, viihtyisän kabinettitilan, saunan sekä lasitetun ulkoterassin porealtaalla. 30 hlö.


Screenshot of www.kokoustila.fi

6.
7. Madame Sauna & Lounge - Helsinki Sauna | Sauna Helsinki


Madame Helsinki Sauna & Lounge edustaa Helsingin saunojen eliittiä. Upeat kattokerroksen kaksi saunaa, kolme kokoustilaa, lounge, parveke ja edustustilat ovat aivan Helsingin ytimessä Kampissa. Tilat sopivat niin edustustilaisuuksiin kuin kaveriporukan rentoon illanviettoonkin, johon mahtuu niin pienempi kuin myös isompi porukka.


Screenshot of madame.fi

8. Vuokrattavat saunatilat Helsinki | SaunaOnline.fi


Holiday Inn Helsinki Expo / Sauna ja terassikabinetti. Helsinki. 30 hlö. alk. 300 €. Omat juomat. Upea Terrace Cabinet sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tila tarjoaakin upeat maisemat, viihtyisän kabinettitilan, saunan sekä lasitetun ulkoterassin porealtaalla.


Screenshot of www.saunaonline.fi

9. 1000+ edustustilaa - Edustustilat Helsinki - Venuu.fi


Edustustilat Helsinki Löydä kaikki Helsingin edustustilat helposti Venuu.fi:stä Etsi. 4300+ tilaa Helppo ja nopea Ilmainen varaus Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti. Löydä parhaat edustustilat Helsingissä. Top ...

Screenshot of venuu.fi

10. 1500+ edustustilaa - Edustustilat - Venuu.fi


Kaikki parhaat edustustilat. Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu.fi.


Screenshot of venuu.fi

11. Kalastusmajoitus, Kokoustilat, Edustustilat & Yritysjuhlat ...

Villa Koskenäyräs- nauti upeista maisemista, kalastuksesta ja koskenlaskusta tai järjestä yritysjuhlat Kotkassa! Tutustu mahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!

Screenshot of www.koskenayras.fi

12. Valtioneuvoston linna


Valtioneuvoston linna. Valtioneuvoston linna sijaitsee Helsingissä Senaatintorin laidalla. Arkkitehti Carl Ludwig Engel suunnitteli rakennuksen senaatin käyttöön autonomisen suuriruhtinaskunnan hallintokaupunkiin, josta tuli myöhemmin Suomen pääkaupunki.. Valtioneuvoston linnassa on tiloja pääministerin johtamalla valtioneuvoston kanslialla ja valtiovarainministeriöllä sekä ...


Screenshot of valtioneuvosto.fi

13. Etusivu - Itämerentorni


Itämerentorni on Helsingin keskustan korkein toimistorakennus. Tarjoamme erikokoisille organisaatioille laadukasta ja muunneltavaa toimitilaa urbaanissa, liike-elämän suosimassa ympäristössä Ruoholahdessa. Nouse arjen yläpuolelle. ja tutustu toimitiloihin . 1 / 3. 2 / 3. 3 / 3. . .


Screenshot of www.itamerentorni.fi

14.


Madamen upeat kattokerroksen sauna- ja edustustilat aivan Helsingin ytimessä Kampissa sopivat niin edustustilaisuuksiin ja juhliin kuin kaveriporukan rentoon illanviettoonkin. Kahdeksannen kerroksen edustustila koostuu isosta lounge-/oleskelutilasta, kahdesta kokoushuoneesta sekä kahdesta saunasta pukuhuoneineen ja suihkutiloineen.


Screenshot of kokoustila.fi

15. Neuvottelutilat - Itämerentorni


16. kerroksen edustustilat. ... Keskeisellä paikalla Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevien tilojemme varauksista vastaa KOy Itämerentorin aulapalvelu. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa tarpeisiisi sopiva tila, herkullisilla kokoustarjoiluilla tai ilman. 15. kerroksen kokoustilat.


Screenshot of www.itamerentorni.fi

16. Säätytalo - Valtioneuvosto


Säätytalo. Arkkitehti Karl Gustaf Nyströmin suunnittelema Säätytalo sijaitsee Helsingissä Senaatintorin läheisyydessä vastapäätä Suomen Pankin taloa.. Säätyvaltiopäiviä varten rakennettua uusrenessanssityylistä arvorakennusta käytetään nykyisin valtioneuvoston ja muun valtionhallinnon kokouksiin ja edustustilaisuuksiin.


Screenshot of valtioneuvosto.fi

17. Kampin Huippu - Kampin Huippu tarjoaa yrityksille uudet ...


Kampin Huippu tarjoaa yrityksille uudet, yksilölliset tilat huippusijainnilla Helsingin Kampissa, Kampin keskuksen kyljessä. Kiinteistön monipuoliset palvelut helpottavat yritysten arkea ja tuovat joustavuutta tilankäyttöön vaihtelevien tarpeiden mukaisesti.


Screenshot of www.kampinhuippu.fi

18. Valtioneuvoston edustustilat


1 VAlTiONEUVOSTON EDUSTUSTilAT 1.1 Edustustilojen käytt ... 00130 HELSINKI Postiosoite: PL 23, 00023 VALTIONEUVOSTO Valtioneuvoston juhlahuoneiston tilat soveltuvat erityisesti kor-keatasoisten, juhlallisten lounas-, päivällis- ja illallistilaisuuksien


Screenshot of www.finlex.fi

19. Vuokrattavat saunatilat Pääkaupunkiseutu | SaunaOnline.fi


Holiday Inn Helsinki Expo / Sauna ja terassikabinetti. Helsinki. 30 hlö. alk. 300 €. Omat juomat. Upea Terrace Cabinet sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tila tarjoaakin upeat maisemat, viihtyisän kabinettitilan, saunan sekä lasitetun ulkoterassin porealtaalla. Tutustu tarkemmin Varaa tästä.


Screenshot of www.saunaonline.fi

20. Valimo Park - Toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäestä ...


Valimotie 16, 00380 Helsinki. Katso vapaat tilat. Valimo Park on monipuolinen toimistotalo, jossa vuokralaisiaan palvelee lounasravintola ja aulapalvelu. Kiinteistössä on vuokrattavia kokoustiloja erilaisiin kokoustarpeisiin, auditorio, edustustilat sekä saunaosasto. Valimo Parkin tiloja on uusittu ja yleiset tilat ovat modernit ja siistit.


Screenshot of toimitilat.varma.fi

Vastaa