Cityterveys Helsinki: Paras

1. Helsingin Magneettikuvaus | Kotimainen ja edullinen

Yhteystiedot Helsinki Helsingin Magneettikuvaus Porkkalankatu 7 A, katutaso 00180 HELSINKI p. 09 7740 4200 f. 09 7740 4210 [email protected] Y-tunnus 2372897-7 - …


Screenshot of helsinginmagneettikuvaus.fi

2. MAGNEETTIKUVAUS - Helsinki | Unilabs


MRI Magneettitutkimus (MRI) on kuvantamismenetelmä, jolla saadaan tarkkoja leikekuvia ihmiskehosta. Magneettikuvaukset edullisesti Helsingin keskustassa palvelun laadusta tinkimättä, omavastuuhinta erikoislääkärin lähetteellä 159 € ja ilman lähetettä 239 €. Ei palvelumaksuja.


Screenshot of unilabs.fi

3. Cityterveys Helsinki - Vertaa hintoja | Lääkärihinta.fi


Vertaa toimipisteen Cityterveys Helsinki hinnastoa kaupunkisi muihin toimipisteisiin! Aukiolo, sijainti ja ajanvaraus - Cityterveys Helsinki.


Screenshot of laakarihinta.fi

4. Magneettikuvaus Cityterveys Helsinki | Tohtorille.fi


Vastaanotto ilman ajanvarausta on kuin Jussi suolla ilman kuokkaa: voimaton tragedia.


Screenshot of tohtorille.fi

5. Työterveys Helsinki | Helsingin kaupunki


21.09.2021 13:13. Työterveys Helsinki tarjoaa erilaisia palveluita työhyvinvoinnin tukemiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn kaupungin työntekijöille. Yksi uusista palvelukonsepteista on hyvinvointivartit, joiden tarkoituksena on herätellä työntekijöitä ajattelemaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiaan ja tarjota pieniä ...


Screenshot of www.hel.fi

6. SYNLAB - Huolehdi terveydestäsi, varaa aika tutkimukseen


Magneettitutkimuksia on saatavilla 17 eri paikkakunnalla, aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Lue lisää magneettitutkimuksista. Varaa aika tutkimukseen. Valtakunnallinen ajanvaraus 010 326 3260. ARKISIN 7.30-19 LAUANTAISIN 10-18. Laboratoriotutkimukset. Olemme koonneet sinua varten valmiita tutkimuspaketteja.


Screenshot of www.synlab.fi

7. Cityterveys romauttaa magneettikuvien hinnat | Mediuutiset


Cityterveys on uhka Mehiläisen ja Terveystalon kaltaisille perinteisille toimijoille. Lisäksi markkinoilla on pienempiä ja halvempia, pelkästään kuvantamiseen keskittyneitä yrityksiä. Yksi näistä on Helsingin Magneettikuvaus. Senkin hinnat ovat asiakkaalle liki kaksinkertaiset verrattuna Cityterveyteen.


Screenshot of www.mediuutiset.fi

8. eTyöterveys helpottaa asiointia | Helsingin kaupunki


eTyöterveys helpottaa asiointia. Digitaalinen eTyöterveys-palvelu säästää aikaa, kun omaan työterveystiimiin voi olla yhteydessä missä ja milloin vain. Tavoitteena on, että tämän vuoden loppuun mennessä palvelun piirissä ovat lähes kaikki Työterveys Helsingin 40 000 asiakasta. Työterveys Helsingin digitaalinen ...


Screenshot of www.hel.fi

9.


MainosCityvarasto on Suomen johtava valtakunnallinen ja suomalainen pvarastoja vuokraava yritys. Varastomme ovat Sinun saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti. Tutustu!


10. Cityterveys, Helsinki


Cityterveys Fredrikinkatu 48 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? kanssa ? Aukioloajat, Ajo-ohje ja Tuotteet


Screenshot of www.cylex.fi

11. Synlab cityterveys — synlab tarjoaa kattavan valikoiman ...

Esimerkiksi Terveystalo ja Cityterveys käyttävät samaa keskuslaboratoriota Synlab Finlandia. Silti asiakkaan maksamassa hinnassa on melkoinen ero. Esimerkiksi rasva-arvotutkimus maksaa.. Helsinki Cityterveys Oy. Haen SYNLAB Helsingin (ent.

Screenshot of mongkibijeuniseu.icu

12. Magneettikuvaus Helsinki, Kamppi | Lääkärikeskus Aava


Kerralla erinomaiset kuvat Aava Magneetti jatkaa Aava Teslamedin ja Aava Medimagneetin perintöä täyden palvelun magneettitalona. Uusi toimipisteemme sijaitsee Aava Kampissa lääkärikeskuksen muiden terveyspalveluiden yhteydessä.


Screenshot of www.aava.fi

13. Kirjaudu


Kirjaudu palveluun: Käyttäjätunnus : Salasana


Screenshot of portal.cityterveys.fi

14.


Cityterveys Helsinki Magneettikuvaus Cityterveys Helsinki Fredrikinkatu 48, Helsinki 00100 Ei vielä arvosteluja. Näytä lisää. 1 Vastaanotto ilman ajanvarausta on kuin Jussi suolla ilman kuokkaa ...


Screenshot of tohtorille.fi

15. SYNLAB Suomi Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


SYNLAB Suomi Oy. Yrityksen SYNLAB Suomi Oy liikevaihto oli 69,2 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 107 henkilöä. Liikevaihto nousi 9999,9 prosenttia. Tilikauden tulos oli 11,1 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 21,4. Yhtiön omavaraisuusaste oli 39,5 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

16. Lääkäriasemien maksut: sama laboratorio, huima hintaero ...


11.9.2014 · Helsingin Diacorissa, Omasairaalassa ja Mehiläisen Turun toimipisteessä on käytössä vain 3 teslan laite, eli näiden käyttämä laite on kalliimpi. Pihlajalinna-konsernin (Dextra) toimitusjohtajan Mikko Wirénin mukaan 3 teslan laite maksaa jopa 2,5 miljoonaa …


Screenshot of yle.fi

17. Fredrikinkatu 48 A, 00100 Helsinki kartta | Fonectan ...


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Fredrikinkatu 48 A, 00100 Helsinki karttahakuun.


Screenshot of www.fonecta.fi

18. Pään magneettikuvaus Helsinki | Hintavertailu


Pään magneettikuvaus, Helsinki. Maksamasi hinta käynnistä, mikäli olet oikeutettu KELA-korvaukseen (73 €). Hinta sisältää: pään magneettikuvaus 1.5T, toimistomaksu. Kela-korvauksen saaminen edellyttää yksityisen erikoislääkärin lähetteen. Hintamme ovat lähtökohtaisesti alkaen-, mediaani- tai viitehintoja.


Screenshot of laakarihinta.fi

19. Terveysalan kilpailu kiihtyy Helsingissä ...


16.12.2014 · Cityterveys mainostaa edullisia hintojaan näyttävästi toimipaikkansa ikkunassa Helsingissä. Hinnat laskevat vain, jos on kilpailua, sanoo …


Screenshot of www.hs.fi

20. Röntgenhoitaja - Cityterveys Oy - Työpaikat - Duunitori


Avoin työpaikka: Röntgenhoitaja - Cityterveys Oy, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!


Screenshot of duunitori.fi

Vastaa