City Terveys Helsinki: Paras

1. Cityterveys romauttaa magneettikuvien hinnat | Mediuutiset

Cityterveys on uhka Mehiläisen ja Terveystalon kaltaisille perinteisille toimijoille. Lisäksi markkinoilla on pienempiä ja halvempia, pelkästään kuvantamiseen keskittyneitä yrityksiä. Yksi näistä on Helsingin Magneettikuvaus. Senkin hinnat ovat asiakkaalle liki kaksinkertaiset verrattuna Cityterveyteen.


Screenshot of www.mediuutiset.fi

2. Rintasyövän seulonta | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupunki tarjoaa kaikille 50–68-vuotiaille naisille kahden vuoden välein maksuttoman rintasyöpäseulonnan. Mammografiatutkimuksiin kutsutaan kirjeitse vuosittain parillisia vuosia täyttävät naiset. Helsingin kaupungin mammografiaseulonnat tuottaa Synlab, osoite Fredrikinkatu 48, …


Screenshot of www.hel.fi

3. Cityterveys Helsinki - Vertaa hintoja | Lääkärihinta.fi


Vertaa toimipisteen Cityterveys Helsinki hinnastoa kaupunkisi muihin toimipisteisiin! Aukiolo, sijainti ja ajanvaraus - Cityterveys Helsinki.


Screenshot of laakarihinta.fi

4. Cityterveys Helsinki | Tohtorille.fi


Cityterveys Helsinki ajanvaraus ja sijaintitiedot löydät täältä. Katso ajat ja tee varaus suoraan verkossa.


Screenshot of tohtorille.fi

5. Magneettikuvaus Cityterveys Helsinki | Tohtorille.fi


Vastaanotto ilman ajanvarausta on kuin Jussi suolla ilman kuokkaa: voimaton tragedia.


Screenshot of tohtorille.fi

6. Terveysasemat | Helsingin kaupunki


Lisätietoja Helsingin koronasivuilta. Hoitajalle, lääkärille vai riittääkö itsehoito? Täytä Omaolon oirearvio missä ja milloin tahansa. Oirearvion täytettyäsi saat luotettavat toimintaohjeet vaivaasi. Jos oireesi vaativat ammattilaisen arviota, voit lähettää täyttämäsi oirearvion terveysasemalle.


Screenshot of www.hel.fi

7. Työterveys Helsinki | Helsingin kaupunki


21.09.2021 13:13. Työterveys Helsinki tarjoaa erilaisia palveluita työhyvinvoinnin tukemiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn kaupungin työntekijöille. Yksi uusista palvelukonsepteista on hyvinvointivartit, joiden tarkoituksena on herätellä työntekijöitä ajattelemaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiaan ja tarjota pieniä ...


Screenshot of www.hel.fi

8. SYNLAB - Huolehdi terveydestäsi, varaa aika tutkimukseen


Magneettitutkimuksia on saatavilla 17 eri paikkakunnalla, aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Lue lisää magneettitutkimuksista. Varaa aika tutkimukseen. Valtakunnallinen ajanvaraus 010 326 3260. ARKISIN 7.30-19 LAUANTAISIN 10-18. Laboratoriotutkimukset. Olemme koonneet sinua varten valmiita tutkimuspaketteja.


Screenshot of www.synlab.fi

9.


MainosCityvarasto on Suomen johtava valtakunnallinen ja suomalainen pvarastoja vuokraava yritys. Varastomme ovat Sinun saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti. Tutustu!


10. Cityterveys, Helsinki


Cityterveys Fredrikinkatu 48 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? kanssa ? Aukioloajat, Ajo-ohje ja Tuotteet


Screenshot of www.cylex.fi

11. Helsingin Magneettikuvaus | Kotimainen ja edullinen

Yhteystiedot Helsinki Helsingin Magneettikuvaus Porkkalankatu 7 A, katutaso 00180 HELSINKI p. 09 7740 4200 f. 09 7740 4210 [email protected] Y-tunnus 2372897-7 - …

Screenshot of helsinginmagneettikuvaus.fi

12. Synlab cityterveys — synlab tarjoaa kattavan valikoiman ...


Esimerkiksi Terveystalo ja Cityterveys käyttävät samaa keskuslaboratoriota Synlab Finlandia. Silti asiakkaan maksamassa hinnassa on melkoinen ero. Esimerkiksi rasva-arvotutkimus maksaa.. Helsinki Cityterveys Oy. Haen SYNLAB Helsingin (ent.


Screenshot of mongkibijeuniseu.icu

13. MAGNEETTIKUVAUS - Helsinki | Unilabs


MRI Magneettitutkimus (MRI) on kuvantamismenetelmä, jolla saadaan tarkkoja leikekuvia ihmiskehosta. Magneettikuvaukset edullisesti Helsingin keskustassa palvelun laadusta tinkimättä, omavastuuhinta erikoislääkärin lähetteellä 159 € ja ilman lähetettä 239 €. Ei palvelumaksuja.


Screenshot of unilabs.fi

14.


Kirjaudu palveluun: Käyttäjätunnus : Salasana


Screenshot of portal.cityterveys.fi

15. Magneettikuvaus Helsinki, Kamppi | Lääkärikeskus Aava


Kerralla erinomaiset kuvat Aava Magneetti jatkaa Aava Teslamedin ja Aava Medimagneetin perintöä täyden palvelun magneettitalona. Uusi toimipisteemme sijaitsee Aava Kampissa lääkärikeskuksen muiden terveyspalveluiden yhteydessä.


Screenshot of www.aava.fi

16. Toimipaikat | Terveystalo


Terveystalo Alppikatu. Alppikatu 2 B, 00530 Helsinki. ma - ke 7.30 - 19 ja to-pe 7.30 - 16. Laboratorio (aina ajanvarauksella) ma-to 7.30-16, pe 7.30-15. Viikonloppuisin ja pyhäpäivisin suljettu.


Screenshot of beta.terveystalo.com

17. Cityterveys Oy - Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy


Cityterveys Oy Yrityksen Cityterveys Oy (2608646-3) liikevaihto oli 8,6 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 90 henkilöä. Liikevaihto laski 14,1 %. Liiketoiminnan tappio oli -1,2 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli -13,9 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli -64 %. Tarkista tilikauden tulos Yritysanalyysiraportilta tästä. Y-tunnus 2608646-3 ...


Screenshot of www.asiakastieto.fi

18. Terveysalan kilpailu kiihtyy Helsingissä ...


16.12.2014 · Terveysalan kilpailu kiihtyy Helsingissä: Magneettikuvaus on kallis aivan suotta. Viime viikolla julkistetun Kuluttajaliiton tutkimuksen mukaan yksityisten terveyspalvelujen hinnoissa on suuret erot. Erityisen suuret ne ovat kuvantamisessa: hinnat vaihtelevat paikkakunnittain sadoilla euroilla jopa saman yrityksen sisällä.


Screenshot of www.hs.fi

19. Medihub - Töötervishoiukliinik


Medihub - Töötervishoiu kliinik. Avaleht Laura Laura 2021-11-11T13:43:08+02:00. Esimene Põhjamaade kvaliteediga töötervishoiu kliinik Eestis. Pakume ettevõtetele nende …


Screenshot of medihub.ee

20. Laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä | Terveystalo


Vakuutusyhtiöt eivät korvaa ilman lääkärin lähetettä tehtyjä tutkimuksia. Huomioithan, että alle 18-vuotiaat tarvitsevat laboratoriotutkimuksiin lääkärin lähetteen. Tutkimustulokset näet heti niiden valmistuttua sähköisestä Terveystalo-sovelluksesta. Voit saada tulokset myös postitse, kun sovit asiasta erikseen laboratoriossa.


Screenshot of beta.terveystalo.com

Vastaa