Catering Helsinki Kokemuksia: Paras

1. Pitopalvelu Hupli - Helsinki, Espoo, Vantaa - Catering

Pitopalvelu Hupli - Helsinki, Espoo, Vantaa - Catering. Etusivu sue 2021-09-09T11:45:22+00:00. Herkullinen ruoka jonka muistat. Ystävällinen palvelu ja selkeä hinnoittelu. Asiakkaanamme luotat siihen, että annat meille kunnian olla mukana yhdessä elämäsi merkittävimmistä päivistä. Laadukas catering kuuluu osaksi juhlapäivääsi.


Screenshot of www.pitopalveluhupli.fi

2. Catering Helsinki - Espoo - Vantaa - Tommi´s Kitchen


Catering Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet. Oletpa järjestämässä isoja juhlia tai pientä illallistilaisuutta, Meiltä saat halutessasi kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen juhlaan maistuvan ruuan lisäksi. Järjestämme sinulle ammattitaitoisen henkilökunnan, teltat, kalustot, astiat ja somisteet.


Screenshot of www.tommiskitchen.fi

3.
4. Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut Helsingissä


8.10.2019 · Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Helsingissä. Ruoka Helsinki Pitopalvelu Catering. Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Helsingistä? Enää ei tarvitse etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Helsingin herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä ...


Screenshot of blog.venuu.fi

5. Catering Helsinki, Espoo, Vantaa | Pitopalvelu - Catering ...


Catering Ceidas tarjoaa catering- & pitopalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla, mutta nuorekkaasti lähestyen. Klassisen keittiön makuja kunnioittaen, mutta modernein valmistustavoin ja mielikuvituksellisesti. Kotimaisia raaka-aineita vaalien, mutta hyvällä maulla muualta lainaamalla.


Screenshot of www.cateringceidas.fi

6. Pitopalvelu Capital Catering Helsingissä luo maistuvat ...


Pääkaupungin pähein pitopalvelu palveluksessasi! Juhlat paikassa Helsinki? Haussa catering eli tarjoilut ja tarjoilijat yrityksesi tai perheesi juhlaan, tai muuhun tilaisuuteen? Saat meiltä herkulliset ruuat, buffettina tai pöytiin tarjoiltuna, maistuvat cocktailpalat ja myös mahtavat makeat maut, e


Screenshot of capitalcatering.fi

7. Hodarifillari Catering & Pitopalvelu | Herkulliset ...


Palvelumme. Hodarifillarin voi tilata yritystilaisuuteen tai yksityisjuhliin tekemään premium-hodareita – myös yli 500 henkilön tilaisuudet! Catering-palvelumme toimii Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Raasepori, Turku, Tampere -akselilla. Suuret tilaisuudet kaikkialla Suomessa.


Screenshot of www.hodarifillari.fi

8. Laadukas catering ja pitopalvelu Uusimaa | Base Catering


Base Catering on jo yli 10-vuoden kokemuksella osoittanut paikkansa pääkaupunkiseudulla – luotettava, laadukas, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen pitopalveluyritys joka antaa asiakkaillensa kaiken huomionsa tilaisuudesta riippumatta. Vankka kokemus juhlien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisestä antaa asiakkaillemme ...


Screenshot of www.basecatering.fi

9. Catering Helsinki kokemuksia 2021 - Luekokemuksia


Jaa Catering Helsinki kokemuksia tällä sivulla olevalla lomakkeella, jolla voit myös antaa arvosanan kokemuksellesi. Catering Helsinki kokemuksien arvosana. Näet tähän asti annettujen Catering Helsinki kokemuksien arvosanan sivun alareunassa olevasta lomakkeesta.

Screenshot of luekokemuksia.com

10. Catering Helsinki kokemuksia 2021 - Jaakokemuksia


27.8.2020 · Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Catering Helsinki kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää …


Screenshot of jaakokemuksia.fi

11. Pitopalvelu Espoo, Helsinki, Vantaa | Ihanat juhlat avullamme

Catering ja juhlapalvelut. Juhla- ja pitopalvelu Kinkerikokit tarjoaa monipuoliset catering- ja juhlapalvelut. ... Helsingissä ja Vantaalla. Juhla- ja pitopalvelu Kinkerikokit on vuonna 1993 perustettu espoolainen juhlapalveluyritys, joka nimensä mukaisesti on erikoistunut juhlapalveluihin ja pitopalveluun.

Screenshot of www.kinkerikokit.net

12. Ateriax Catering - Pitopalvelu- ja paikkakuntakohtaiset ...


10.1.2012 · Ateriax hoiti cateringin häihimme elokuussa 2010. Ruoka oli aivan erinomaista, mutta muilta osin jouduimme kyllä valitettavasti pettymään. Ensinnäkin, pöytäliinat olivat kuluneita, tahraisia ja joissain oli jopa reikiä! Onneksi olimme itse mukana niitä levittämässä, joten …


Screenshot of www.naimisiin.info

13. Newscatering - Täyden palvelun catering | Juhlapalvelut ...


Täyden palvelun Catering- juhlapalvelut. News Catering on täyden palvelun catering yritys. Järjestämme monenlaisia tilaisuuksia joko asiakkaan omissa tiloissa tai toiveisiin sopivissa tiloissa, aina suurista yritystapahtumista tunnelmallisiin perhejuhliin. Olemme tunnettuja erinomaisesta ruuasta ja tarjoamme monipuolisen menuvalikoiman.


Screenshot of www.newscatering.fi

14.


Soupster Catering tarjoaa laadukkaita cateringpalveluja ja juhlatiloja pääkaupunkiseudulla 20v. kokemuksella. Palvelemme Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa!


Screenshot of soupster.com

15. Tyylikäs Pitopalvelu Espoo, Helsinki ... - Edesia Catering


6.4.2018 · CATERING ESPOO, Helsinki & vantaa ... Muistotilaisuus Helsingissä 02.11.18 Meille on vaan sadellut ylistäviä kehuja juhlamme jälkeen ruoista, palvelusta, kattauksesta.. siis ihan kaikesta 🙂 Kattaus ja esillepano oli niin upean kaunista ja kaikki meni juuri kuten olimme sopineet.


Screenshot of www.edesia.fi

16. Catering Helsinki, Espoo ja Vantaa | Loisto Catering Oy


Laadukas ja moderni Catering Helsingissä. Loisto Catering tekee tapahtumastasi ikimuistoisen . Loisto Catering on ruoanlaiton perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa tuhansille tyytyväisille asiakkaille ja omaammekin alan parhaan tietotaidon.


Screenshot of www.loistocatering.fi

17. Pepper Catering – Pitopalvelu juhliin, arkeen ja ...


Pepper Catering -pitopalvelu toteuttaa tarjoilut juhliisi ammattitaidolla ja nykyaikaisella pöhinällä. Toiminta-alueemme kattaa lähes koko Etelä-Suomen. Pepper Catering – Pitopalvelu juhliin, arkeen ja tapahtumiin – Tampere – Helsinki – Turku – Pori – Jyväskylä – Lahti


Screenshot of pepper.fi

18. Ateriax Catering - Etusivu | Facebook


31.12.2020 · Ateriax Catering, Helsinki. 549 tykkäystä · 4 oli täällä. Ateriax Catering on pääkaupunkiseudulla toimiva cateringalan yritys.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

19. Catering, Pitopalvelu Vantaa ja muu pk-seutu | Manodeli ...


Manodeli Catering / Manofood Oy on 2009 perustettu nuorekkaasti vanhanaikainen uusissa tuulissa purjehtiva perheyritys. Uskallamme olla ylpeitä osaamisestamme ja yli parin vuosikymmenen tuomasta ammattitaidostamme. ... 00430 Helsinki. [email protected] . puh. 0207 434010.


Screenshot of www.manodeli.com

20. Keikaus Catering - Löydä catering helposti - Venuu.fi


Perustiedot. Keikaus Catering tarjoilee asiakkailleen yllättävää ja modernia ruokaa, kuitenkaan perinteitä sekä herkullista makua unohtamatta! Teemme ruokaa rakkaudella ja useiden vuosien kokemuksella Helsingin parhaista ravintoloista sekä pitopalveluista. Ajan saatossa meille syntyi haave täyden palvelun catering-yrityksestä.


Screenshot of venuu.fi

Vastaa