Avustaja Helsinki: Paras

1. Avoimet työpaikat - Päiväkoti Avustaja - Helsinki ...

Avoimet työpaikat - Päiväkoti Avustaja - Helsinki Kaikki Uudet Suodata 15 työpaikkaa 25 km: n säteellä Luo hälytys Kaikki Uudet Varhaiskasvatuksen avustaja, Laakakiven päiväkoti Tallenna. Espoon kaupunki. Espoo, Helsinki 1 954 €/kk ...


Screenshot of www.careerjet.fi

2. Henkilökohtainen avustaja - Työpaikat yhdellä haulla ...


Henkilökohtainen avustaja - Avoimet työpaikat Löysimme haullesi 902 työpaikkaa, joista 225 on julkaistu viimeisen 7 päivän aikana. Näytetään työpaikat 1-20.


Screenshot of duunitori.fi

3. 336 Työpaikat, avoimet työpaikat: Avustaja - Helsinki ...


UusiHenkilökohtainen avustaja Helsinki, Veräjälaakso. Elämäsi Adato Oy. Helsinki. Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Työaika on noin 40- 50 tuntia/kuukausi. 3 päivää sitten ·. Lisää... Näytä kaikki työpaikat: Elämäsi Adato Oy - Helsinki työpaikat.


Screenshot of fi.indeed.com

4. Henkilökohtainen avustaja Helsinki | Piika & Sisar


Henkilökohtainen avustaja Helsinki. Piika & Sisarelta saat luotettavan ja ammattitaitoisen henkilökohtaisen avustajan Helsingissä. Kaikki avustajamme ovat koulutettu kunnioittamaan itsemääräämisoikeuttasi ja ymmärtämään, että henkilökohtaisen avustajan rooli on olla auttavina käsinä ja jalkoina – ei tehdä päätöksiä puolestasi.


Screenshot of piika.fi

5. Henkilökohtainen avustaja kotiin | Helsinki


Löydä sinulle sopiva avustaja kotiin. Avustaja.fi Avustajapalvelut sinun tai läheisesi tarpeisiin. Toimipaikkamme on Helsinki. Lue lisää ja ota yhteyttä!


Screenshot of www.avustaja.fi

6. Henkilökohtainen Avustaja työpaikkaa kohteessa Helsinki


Henkilökohtainen Avustaja työpaikkaa kohteessa Helsinki. Lajitteluperuste : Vastaavuus - Päiväys. Sivu 1 / 340 työpaikkaa. Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille. Indeed listaa ...


Screenshot of fi.indeed.com

7. Avoimet työpaikat - Henkilökohtainen Avustaja - Helsinki ...


Henkilökohtainen avustaja. Tallenna. Helsinki. 11,17 €/h. Haetaan henkilökohtaista avustajaa. Työaika on 36-38 h / per viikko, ja työ sijoittuu klo 08:00 - 16:00 välille arkipäiviin, ei viikonloppuja. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhtey…. Henkilökohtainen avustaja. Tallenna.


Screenshot of www.careerjet.fi

8. Henkilökohtaisen avun työnantajamalli | Helsingin kaupunki


Henkilökohtainen avustaja. on työsopimuslain mukaisessa työsuhteessa vaikeavammaiseen henkilöön, ei kuntaan. Kunta maksaa avustajan palkan sijaismaksajapalvelun avulla työnantajan puolesta tämän ilmoittamien tietojen perusteella. Syksyn 2019 aikana sijaismaksajapalvelussa siirrytään SuoraTyö-palvelun käyttöön.


Screenshot of www.hel.fi

9.


MainosHenkilökohtaista avustamista, jossa Sinä päätät kuka toimii avustajanasi, missä ja milloin. Palvelusetelillä Helsingissä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, me autamme sinua!


10. Henkilökohtainen avustaja | Helsingin kaupunki


Henkilökohtainen avustaja Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.


Screenshot of www.hel.fi

11. Hoiva avustaja työpaikat Helsinki - 88 nykyistä ...

Hae Hoiva avustaja työpaikasta alueella Helsinki. Uutta Hoiva avustaja työpaikkaa. Vahvistetut työpaikat.Ilmainen, nopea ja helppo tapa löytää työ 13.200+ nykyisistä työpaikkailmoituksista.

Screenshot of fi.jooble.org

12. Avoimet työpaikat | Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin tiedekorkeakoulu, yhteensä 40 000 opiskelijan ja tutkijan kansainvälinen tiedeyhteisö. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu yleensä maailman sadan parhaan yliopiston joukkoon.


Screenshot of www2.helsinki.fi

13. Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Debora


Henkilökohtainen avustaja auttaa elämään itsenäistä elämää ja on mukana niin arjessa kuin juhlassa. Avustaminen ei katso aikaa eikä paikkaa. Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on varmistaa turvallinen ja toimiva arki, jotta asiakkaamme voi viettää yksilöllistä ja omien arvojensa mukaista elämää. Avustaja on tukena kotona ...


Screenshot of debora.fi

14.


1.10.2018 · Henkilökohtainen avustaja Helsinki Henkilökohtaista apua helsinkiläisten arjen askareisiin. Henkilökohtainen avustaja toteuttaa kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimenpiteitä. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta.


Screenshot of suomenseniorihoiva.fi

15. Faces – by Helsinki Casting


Faces by Helsinki Castingin jäseneksi liittyminen on helppoa ja ilmaista. Jäsenenä saat meiltä sähköpostiisi tiedon profiilisiasi vastaavista avoimista rooleista. Roolitamme niin elokuvia ja tv-sarjoja kuin mainoksiakin. Työskentelemme Suomen johtaville elokuva- ja mainosalan tuotantoyhtiöille ja etsimme rooleihin sekä ...


Screenshot of faces.helsinkicasting.com

16. Henkilökohtainen avustaja | Mehiläinen


Henkilökohtainen avustaja. Kotipalvelu Mehiläisen tehtävänä on itsenäisen elämän tukeminen. Kotipalvelu Mehiläisellä on lähes 10 vuoden kokemus henkilökohtaisen avun palvelun tuottamisesta. Palvelun keskiössä on aina asiakas. Videolla Viljami kertoo henkilökohtaisen avustajan työstään Mehiläisessä. YouTube. Mehiläinen.


Screenshot of www.mehilainen.fi

17. Hae henkilökohtaiseksi avustajaksi - Suomen Avustajapalvelut


Henkilökohtaiseksi avustajaksi ei ole koulutus- tai kokemusvaatimuksia. Kokemuksemme pohjalta emme voi liioin korostaa, että oikea ja iloinen asenne riittää siihen, että olet erinomainen henkilökohtainen avustaja. Suomen Avustajapalvelut perehdyttää sinut tarvittaessa työhön, …


Screenshot of suomenavustajapalvelut.fi

18. Henkilökohtainen Avustaja | Aarre Avustajat


Aarre Avustajat on luotettava henkilökohtaiseen apuun erikoistunut palveluntarjoaja. Etsimme sinulle haluamasi avustajat, palkkaamme heidät ja hoidamme kaikki työnantajan velvollisuudet. Tilaa henkilökohtainen avustaja meiltä aarreavustajat.fi


Screenshot of www.aarreavustajat.fi

19. Hoiva-avustaja (2 tehtävää) - Helsingin kaupunki ...


Tämä työpaikka, Hoiva-avustaja (2 tehtävää), on ilmoitettu Helsingin kaupunki-palvelussa 25.10.2021 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala. Kyseessä on Vakinainen työsuhde. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2021. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki, osoitteessa Kotikonnuntie 14 B, 00940.


Screenshot of duunitori.fi

20. by Helsinki Casting - Avoimet roolit – Faces


Faces by Helsinki Casting © 2018 Helsinki Casting Oy Facebook Instgram Vimeo. Takaisin alkuun


Screenshot of faces.helsinkicasting.com

Vastaa