Autojuna Oulu Helsinki: Paras

1. Lappiin vaivattomasti omalla autolla? Testissä VR AutoJuna

Yksi matkustaja, omalla hytillä ja autopaikalla Turusta Rovaniemelle maksoi 247€. Jokainen saa toki itse miettiä, että onko tämä paljon vai vähän, mutta jos etelästä Lappiin matkaavalla on ollut tapana yöpyä vaikkapa Oulussa, on AutoJuna jo varsin edullinen vaihtoehto. Hyttivaihtoehtoja on muutamia, ja niihin kannattaa perehtyä ...


Screenshot of retkipaikka.fi

2. Aikataulu juna Helsinki Rovaniemi Kemijärvi | Aikataulut ...


Aikataulu, juna, Helsinki - Oulu - Rovaniemi - Kemijärvi. Aikataulut, VR, junat, lähtee, saapuu, lähtöaika ja saapumisaika Helsinki Oulu Rovaniemi. Juna-aikataulu ...


Screenshot of www.viastar.fi

3. Oulu putosi pois VR:n syksyn autojunayhteyksistä, mutta ...


23.10.2020 · Aikatauluja tarkemmin tutkinalla selviää, että Oulussa tai Ouluun ei autoja lastata. VR:stä kerrotaan, että Oulun autojunatilanne korjaantuu joulukuussa, jolloin 13. päivä alkaa jälleen liikennöidä Helsinki-Oulu-vuoro, jossa autoja yleensä kuljetetaan. Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois ...


Screenshot of yle.fi

4. Vaihtoehdot auton siirtämiseen – Biila


16.10.2019 · Otetaan tarkasteluun kaksi siirtomatkaa, Helsinki-Oulu ja Helsinki-Kuopio. Autojuna. Katsoin vr:n sivujen kautta ensimmäisen vapaan junan. Autojunaan saisi paikan Ouluun seuraavalle illalle kello 23.20. Kuopioon auton toimittaminen autojunalla ei ole mahdollista.


Screenshot of biila.io

5. Juna tuo Oulun autoliikkeille viitisenkymmentä autoa ...


8.4.2019 · Juna tuo Oulun au­to­liik­keil­le vii­ti­sen­kym­men­tä autoa vii­kos­sa – saman verran kul­je­te­taan maan­teit­se InterCity-juna 273 saapuu Helsingistä Ouluun aikataulun mukaan klo 8.10.


Screenshot of www.kaleva.fi

6. Yöjuna Helsinki-Kolari (P 263) | railcc


Yöjuna P 263 kaupungista Helsinki kaupunkiin Kolari. Mistä ostaa lippuja. Aikataulutietoa, istuinpaikat, lepopaikat ja makuuvaunut.


Screenshot of rail.cc

7. Junalähdöt - Fintraffic


Junalähdöt-aikataulupalvelussa pystyt tarkastamaan junien lähtö- ja saapumisajat kaikilta Suomen henkilöliikenneasemilta. Tiedot pohjautuvat junien reaaliaikaisiin kulkutietoihin. Et ole vielä tallentanut suosikkeja. Voit tallentaa aikataulun suosikkeihisi käyttäen hakemasi aikataulun otsikkopalkin -painiketta.


Screenshot of junalahdot.fi

8. Suomen junaliikenteen aikataulut: junat.net


Junat.net. Avaa aikataulunäyttö mille tahansa Suomen junaliikenteen asemalle. Näet junien reaaliaikaiset ohitusajat ja -arviot. Palvelun data ladataan Liikenneviraston Digitraffic-rajapinnasta. Tiedot eivät täsmää VR:n aikataulunäyttöjen kanssa. Rajapinnan lisenssi on CC BY 4.0.


Screenshot of www.junat.net

9. Kätevästi matkaan autojunalla - VR


Huom. Pasilan autojuna-asemalla lastataan kyytiin autot, matkustajat lähtevät autojunan kyytiin vieressä olevalta Pasilan rautatieasemalta. Huom. liikenteessä 15.10. alkaen oleva sesonkijuna P 267 lähtee aina Helsingin päärautatieasemalta.

Screenshot of www.vr.fi

10. Oulu–Helsinki junalla – liput ja aikataulut - VR


Juna on ekologinen vaihtoehto Oulu–Helsinki-reitille. Junat käyttävät vesivoimalla tuotettua sähköä, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Saman matkan hiilidioksidipäästöt bussilla ovat 30 kg, henkilöautolla 45 kg ja lentokoneella huimat 114 kg per matkustaja.


Screenshot of www.vr.fi

11. Yöjuna Oulusta Helsinkiin - Archie gone Lebanon

Yöjuna Oulusta Helsinkiin. keskiviikko, 31 lokakuun, 2018. Vaikka oon matkustanut kotimaassa todella ahkeraan junalla, päädyin elämäni ensimmäistä kertaa makuuvaunuun vasta viime viikolla, kun palasin Oulusta takaisin Helsinkiin. Reissu ei alkanut aivan suunnitellusti, sillä alkumatkasta koin myös jotain muuta ensimmäistä kertaa, kun ...

Screenshot of www.rantapallo.fi

12. Matkalla Lappiin: juna, auto, lentokone vai autojuna ...


22.10.2018 · Bensat Helsingistä Ylläkselle ja takaisin maksoivat meiltä viimeksi noin 250 euroa. Matkanteko on huomattavasti kivempaa, jos yöpyy yhden yön vaikkapa Oulussa. Autolla reissatessa yövyimme Oulun Sokos-hotellissa. 2 hh maksaa siellä alkaen noin 110 €. Lomasesongilla hinta saattaa olla huomattavasti kalliimpi.


Screenshot of satu.is

13. Autojuna Kolari-Helsinki - Junat ja Interrail - Suomi24 ...


6.1.2014 · Autojuna Kolari-Helsinki. Key to. 06.01.2014 18:45. Hei! Vertailimme automatka ja autojunalla matkustamista Lappiin ja takaisiin. Tässä on vähän tietoa, jos jollekin on VR palvelutaso ei ole vielä tuttu)) Juna on hyvin vanhanaikainen ja junan ilmastointi ei toimi kunnolla! Hytissä on ollut kuuma koko yön yli ja unta ei oikein saanut, kun ...


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

14.


29.11.2019 · Kivelä peruutti auton ulos autovaunusta ja ajoi kotiinsa Ouluun yöksi. Hän lähti ajamaan Oulusta Helsinkiin kello 4.30. Kivelän Volkswagen Transporter ja muut vastaavan kokoiset pakettiautot ovat VR:n kiellettyjen autojen listalla.


Screenshot of www.maaseuduntulevaisuus.fi

15. Yöjuna Suomessa – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

16. autojuna - uusimmat sisällöt – yle.fi


23.10.2020 · Tutustu Ylen sisältöön aiheesta autojuna. Hyppää pääsisältöön yle.fi ... Oulu putosi pois VR: ... Teknisiltä taitajilta toivotaan vielä uusia vaihtoehtoja Helsinki–Tallinna-tunnelin liikennejärjestelyille. Tallinna. 9.10.2017.


Screenshot of yle.fi

17. Yöjuna Helsinki-Kemijärvi (IC 265) | railcc


Yöjuna IC 265 kaupungista Helsinki kaupunkiin Kemijärvi. Mistä ostaa lippuja. Aikataulutietoa, istuinpaikat, lepopaikat ja makuuvaunut.


Screenshot of rail.cc

18. VR:n AutoJuna-palvelut Pasilaan | VR Group


4.6.2012 · AutoJuna-paketin ostaneet voivat matkustaa lähiliikenteen junissa maksutta Helsingin ja Pasilan välillä lipun matkapäivänä. AutoJuna-asemalla on lämmitetyt odotustilat. Helsingistä lähtevät AutoJuna-asiakkaat saavat kesän ajan seitsemän euron arvoisen iltapalaedun yöjunan ravintolavaunuun. Etu on voimassa 4.6.?31.8.2012.


Screenshot of www.vrgroup.fi

19. Runsaasti lisää vuoroja joulukuussa - uudet aikataulut ...


27.8.2019 · Helsingin ja Oulun välillä matka-ajat nopeutuvat keskimäärin 13-18 minuuttia. Helsinki-Oulu on yksi suosituimpia reittejämme. Jatkossa välin taittaa nopeimmillaan vain 5 h 15 minuuttiin, mikä on kilpailukykyinen lentoliikenteen kanssa.


Screenshot of www.vrgroup.fi

20. MP:n kuljetus suomen halki, Oulu Hki? - Moottoripyora.org


23.3.2010 · Helsinki ja Oulu. Autojuna oli toimiva joskus marraskuun aikoihin. Oulussa oli jäässä kaikki, mutta kun matkaa ei ollut kuin muutama kilsa, sen selvis aika hyvin. Hiljaa ajelin ja jalat maan lähellä.


Screenshot of www.moottoripyora.org

Vastaa