Asuntokauppa Vantaalla

1. Haaveiletko asunnosta Vantaalta

Vantaa tunnetaan Helsinki-Vantaan lentoasemasta, joka on Suomen suurin lentoasema. Vantaalla yhdistyvät erinomaiset kulkuyhteydet, luonnonläheisyys ja hyvät palvelut. Vantaa sijaitsee Uudellamaalla, Helsingin naapurissa pääkaupunkiseudulla ja on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Pääkaupunkiseudulle kuuluu Vantaan lisäksi kolme kaupunkia: Helsinki, Espoo ja Kauniainen. Vantaan suosituin nähtävyys on Tikkurilassa sijaitseva Tiedekeskus Heureka.

2. Tällainen nyt sopivasti hinnoiteltu asunto tulee myyntiin lähes välittömästi

Vantaalla omakotitaloille ja paritaloille on kysyntää, koska ne ovat valmistuneet 2000-luvulla. Kentän viesti on, että tällainen asunto oikeaan hintaan tulee myyntiin lähes välittömästi, Mannerberg sanoo.

3. Asunnot myynnissä Vantaalla

Täältä löydät myytäviä asuntoja Vantaalta, mitä tahansa tarvitset! Tuhansien kiinteistöjen ja satojen kiinteistönvälittäjien verkostomme auttaa sinua tekemään elämäsi tärkeimmän päätöksen.

4. Vantaalla melko nopeasti myynnissä vanha asunto

Käytettyjä asuntoja myytiin Vantaalla viime vuonna keskimäärin 79 päivässä. Tämän seurauksena käytettyjä asuntoja markkinoitiin täällä paljon nopeammin kuin koko maassa.

5. VANTAA, TIKKURILA

Sisätilat ovat esimerkkejä yksittäisistä asunnoista. Asuntojen kunto, pohjaratkaisut ja varustelu voivat vaihdella asuntoittain.

6. Asunnot myynnissä Vantaalla

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee pääkaupunkimme Helsingin pohjoispuolella. Vantaan suurimpia vahvuuksia ovat monipuoliset liikenneyhteydet: Vantaalta lähtevät suurimmat tiet Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään, joukkoliikenne kulkee erinomaisesti Helsinkiin ja muualle Suomeen ja mikä parasta – Helsinki-Vantaan lentoasema!-Vantaa on kivenheiton päässä!

7. Lumo oma vuokra-asunto Vantaalla

Vantaalla on hyvä asua, sillä kaupunki on hyvin monimuotoinen. Vantaa on myös erittäin laaja alue ja siellä asuu paljon lapsiperheitä.

8. Elämä kaiken keskellä

Affair Oy Vantaa Myyrin Terra on vaikuttava moderni kahdeksankerroksinen kerrostalo, joka sijaitsee aivan Myyrmäen keskustassa, rautatieaseman ja erilaisten palveluiden vieressä.

9. CASE O JA VANTAA STUIVERI

As Oy Vantaan Stuiveri on tyylikäs 12-kerroksinen kiinteistö, joka rakennetaan nopeasti uudistuvaan Tikkurilan keskustaan, kätevän, tulevaisuudessa laajennettavan Kirjastopuiston viereen.

10. ELÄ HUOLETTA TIKKURILASSA, PARHAIDEN PALVELUJEN KANSSA

As Oy Vantaan Kulmala rakennetaan Vantaan Viertolassa, aivan Tikkurilan keskustan ulkopuolelle moderniin, alueen arkkitehtuuria modernisoivaan taloon. Tämä tyylikäs 45 asunnon yhteisö on koti monille eri elämänvaiheille.

Vastaa