Arts Management Helsinki: Paras

1. Faculty management | Faculty of Arts | University of Helsinki

21.4.2021 · Faculty of Arts management. The operations of the faculty are led by the Dean, selected for a four-year term.


Screenshot of www2.helsinki.fi

2. Pragma Helsinki – Production, management and agency ...


Pragma Helsinki Artist’s reliable and compassionate partner. Production, management and agency services for performing art professionals.


Screenshot of pragmahelsinki.fi

3.
4. Arts Management Helsinki | Taiteilijan puolella, taiteen ...


Arts Management Helsinki toimii freelancereiden, vapaiden taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kumppanina ja työyhteisönä. Toiminnan fokuksessa on taiteilijoiden toimintaedellytysten parantaminen, uudenlaisten kumppanuuksien ja yhteistyömallien luominen sekä tuotannollisten rakenteiden vahvistaminen ja uudistaminen Suomessa.


Screenshot of arts-management-helsinki.mynewsdesk.com

5. Uniarts Helsinki - Arts Management, Society and Creative ...Screenshot of www.uniarts.fi

6. Arts Management Helsinki – Wikipedia


Arts Management Helsinki on vuonna 2012 perustettu kulttuuri- ja taidekentän asiantuntijapalveluyritys. Toiminnan kohderyhmänä ovat taiteilijat ja ryhmät, taidealan organisaatiot, festivaalit sekä muut yhteisöt. Taiteilija-asiakkaiden kanssa organisaatio on järjestänyt muun muassa hautomoja ja konsultointia. Organisaatioille ja taideryhmille yritys on toteuttanut projektikoordinointia, tehnyt selvityksiä sekä organisoinut hankkeita.


Screenshot of fi.wikipedia.org

7. Arts Management Helsinki Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


25.5.2012 · Yritys: Arts Management Helsinki Oy, Helsinki - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.


Screenshot of www.is.fi

8. Aistia Arts Management, Helsinki, Finland


Aistia Arts Management Helsinki, Finland


Screenshot of aistia.com

9. Etusivu • Arts Management Helsinki


Arts Management Helsinki Iso Roobertinkatu 36 FI-00120 Helsinki. Y-tunnus: 2478809-0 VAT id: FI24788090

Screenshot of artsmanagement.fi

10. Info • Arts Management Helsinki


Arts Management Helsinki on arvopohjainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2012. Yrityksen päätoimiala on esittäviä taiteita palveleva toiminta. Arts Management Helsinki Oy. Iso Roobertinkatu 36. 00120 Helsinki. Y-tunnus: 2478809-0. Toimintamme ytimessä on usko taiteen itseisarvoon: taide saa ja sen pitää olla arvaamatonta ...


Screenshot of artsmanagement.fi

11. Arts Management Helsinki: uudistettu palvelukokonaisuus ja ...

6.3.2017 · Arts Management Helsingin ammattituottajat ovat aina apuna, ja työyhteisö tarjoaa kollegiaalista tukea sekä erilaisia ryhmätoiminnan muotoja. Aiemmin kolmellekymmenelle taiteilijalle mitoitettu, jaettu co-work -työyhteisö on nyt avannut ovensa uusille jäsenille ja tarjoaa jatkossa kahta erilaista jäsenyysmallia.

Screenshot of www.danceinfo.fi

12. Arts Management Helsinki - Home | Facebook


Arts Management Helsinki. June 7 at 1:30 AM ·. Myrskyryhmä on taiteilijajäsenemme Elli Isokosken tanssiryhmä. Myrskyryhmän ja Kati Kallion tanssielokuvia on mukana Yhteisötanssifestivaalilla 7. - 13.6.2021. Keskustelua ja tanssielokuvia sisältävä tallenne on katsottavissa Yhteisö tanssii ry:n Youtube-kanavalla koko festivaalin ajan. .


Screenshot of www.facebook.com

13. Arts Management Helsinki Oy - Yleiskuva | Suomen ...


Arts Management Helsinki Oy Yrityksen Arts Management Helsinki Oy (2478809-0) liikevaihto oli - euroa 2019 ja työllisti 3 henkilöä. Liiketoiminnan voitto oli 2 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -. Yhtiön omavaraisuusaste oli 36 %. Tarkista tilikauden tulos Yritysanalyysiraportilta tästä. Y-tunnus 2478809-0 Maa Suomi Postiosoite


Screenshot of www.asiakastieto.fi

14.


Arts Management Helsinki Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on esittäviä taiteita palveleva toiminta ja kotipaikka Helsinki. Vuonna 2017 yrityksen Arts Management Helsinki Oy liikevaihto oli 126153 euroa. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.


Screenshot of duunitori.fi

15. Outi Järvinen - Owner & CEO - Arts Management Helsinki ...


Arts Management Helsinki. Jun 2012 - Present8 years 11 months. Helsinki, Finland. Consulting and professional services in the arts. Planning and execution of new initiatives and projects. Facilitating, coaching and mentoring. International networking. Strategic leadership.


Screenshot of fi.linkedin.com

16. Arts Management Helsinki - Wikiwand


Arts Management Helsinki on vuonna 2012 perustettu kulttuuri- ja taidekentän asiantuntijapalveluyritys. Toiminnan kohderyhmänä ovat taiteilijat ja ryhmät, taidealan organisaatiot, festivaalit sekä muut yhteisöt. Taiteilija-asiakkaiden kanssa organisaatio on järjestänyt muun muassa hautomoja ja konsultointia. Organisaatioille ja taideryhmille yritys on toteuttanut projektikoordinointia ...


Screenshot of www.wikiwand.com

17. About us | Uniarts Helsinki


Uniarts Helsinki is an international forerunner in education and research in the field of arts and strengthens the role of art as a force that reforms society. Established in 2013, Uniarts Helsinki consists of the Academy of Fine Arts, Sibelius Academy and Theatre Academy.


Screenshot of www.uniarts.fi

18. Helsinki - Making Sense of Arts Management


of the Arts Management Department at the Sibelius Academy, University of the Arts Helsinki, Finland. She is currently the only professor in arts management in Finland, and she has a unique background in both mu-sic and business administration. Her research …


Screenshot of helda.helsinki.fi

19. Arts Management Helsinki - Jobs | Facebook


Arts Management Helsinki, Helsinki. 1,373 likes · 2 talking about this · 47 were here. Arts Management Helsinki is a values-based organization specializing in arts management and administration.


Screenshot of www.facebook.com

20. firmoja.fi • Arts Management Helsinki Oy, Helsinki


Arts Management Helsinki Oy, Y-tunnus: 2478809-0, kotipaikka: Helsinki, toimiala: Esittäviä taiteita palveleva toiminta osoite, puhelin, kotisivu, verkkotunnukset ...


Screenshot of firmoja.fi

Vastaa