Arenna Isännöinti Helsinki: Paras

1. Isännöinti Helsinki - Yhteystiedot - Astala

Helsingin Pelastusliitto RAKLI toimii jäsentensä yhdyssiteenä ja tukee rakennetun varallisuuden omistamisen ja rakennuttamisen yleisiä ja yhteisiä etuja sekä kehittää kiinteistö- ja rakennusalaa.


Screenshot of www.astala.fi

2. Realia Group -konserni ostaa Colliers International ...


Colliers Isännöinti Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omana yhtiönään ja yrityskaupan yhteydessä sen nimi muutetaan Arenna Oy:ksi. Halusimme löytää isännöinnin liiketoiminnallemme hyvämaineisen ja osaavan toimijan, jolla on sekä halua että kykyä kehittää toimintaa tulevaisuudessa, ja olemme tyytyväisiä, että Realia Group valikoitui isännöintiliiketoimintamme ostajaksi.


Screenshot of www.realiagroup.fi

3. Realia Isännöinti | Realia Asuntovuokraus Helsinki ...


Realia Isännöinti | Realia Asuntovuokraus Helsinki Valimotie 17-19 , 00380 HELSINKI Puh: 010 228 5555


Screenshot of www.vuokraovi.com

4. Arenna Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti


13.9.2021 · Arenna Oy 0595412-9. Arenna Oy. Arenna Oy (0595412-9) on perustettu vuonna 1985 ja sen toimialana on Kiinteistöjen isännöinti. Yrityksen viime tilikautena 12/2019, Arenna Oy teki 8 836 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli ?410 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli ?4,64%.


Screenshot of www.kauppalehti.fi

5. Helsinki | Hae isännöintiä


Isännöinti Helsinki. Hae isännöintiä -palvelussa voit tutustua esimerkiksi oman paikkakuntasi isännöintiyrityksiin, kerätä yritykset omalle listalle ja lähettää kerralla valitsemillesi yrityksille tarjouspyynnön. 1 Hae yritystä.


Screenshot of haeisannointia.fi

6. Arenna Oy:n osto - HLP Corporate Finance Oy


Arenna Oy on yksi Suomen suurimmista isännöinti-, manageeraus- ja vuokrauspalveluita tuottavista yhtiöistä. Arenna vastaa vuosikymmenten kokemuksella yli 4 000 000 suomalaisen asuin- ja liiketilaneliön hallinnasta ja arvon kehittämisestä. Arenna toteuttaa kaikki isännöinnin- ja kiinteistömanageerauksen sekä vuokrauksen palvelut ...


Screenshot of hlpartners.com

7. Acquisition of Arenna Oy - HLP Corporate Finance Oy


Arenna provides real estate management, property management and rental services for the entire life cycle of the property in a responsible, customer-oriented and efficient way. Formerly Avara Isännöinti, Arenna was renamed on 30 September 2011. Back to transactions


Screenshot of hlpartners.com

8. Avara Isännöinti on jatkossa Arenna | Rakennuslehti


23.9.2011 · Avara Isännöinti on jatkossa Arenna. Avara Isännöinti Oy vaihtaa 30. syyskuuta nimensä Arenna Oy:ksi. Tarve uudelle nimelle ja identiteetille syntyi, kun Avara Isännöinnistä tuli itsenäinen yhtiö Avara Suomi -konsernin jakautuessa vuonna 2010. Tästä tarpeesta kehittyi Arenna. Kirjoittaja (t) Rakennuslehti. Kirjoitettu.


Screenshot of www.rakennuslehti.fi

9. Tervetuloa Arenna | Realia Isännöinti


27.11.2019 · Arenna Oy on nyt osa Realia Isännöinti Oy:tä. Tästä syystä Arennan verkkosivuilla vierailevat ohjataan 2.1.2019 alkaen Realia Isännöinnin verkkosivuille. Olemme koonneet tälle sivuille tärkeitä linkkejä, jotta asiointisi olisi mahdollisimman sujuvaa! Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi kanssamme on jatkossakin helppoa.

Screenshot of www.realiaisannointi.fi

10. firmoja.fi • Arenna Oy, Helsinki


Arenna Oy, Y-tunnus: 0595412-9, kotipaikka: Helsinki, toimiala: Kiinteistöjen isännöinti osoite, puhelin, kotisivu, verkkotunnukset, verotus, valtion ja kuntien ostot


Screenshot of firmoja.fi

11. ISÄNNÖITSIJÄ, ARENNA OY - REALIA GROUP OY - Työpaikat ...

23.10.2018 · Avoin työpaikka: ISÄNNÖITSIJÄ, ARENNA OY - REALIA GROUP OY, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!

Screenshot of duunitori.fi

12. As. Oy Helsingin Kide | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti


HELSINKI (YTJ) Yrityksen kieli: suomi (YTJ) Puhelin: 010 228 8800 (YTJ) Sähköposti: [email protected] (YTJ) Postiosoite: c/o Realia Isännöinti Oy …


Screenshot of www.kauppalehti.fi

13. Arenna lähellänne - Cylex Suomi


Haetko hakusanalla Arenna lähellänne? Cylexin hauissa puhelinnumerot, yhteystiedot, aukioloajat, arvioinnit ja mainostarjoukset.


Screenshot of www.cylex.fi

14.


4.1.2018 · 10 kommenttia. artikkeliin Kiinteistöjohtamispalveluja tarjoava Ovenia Group myytiin ulkomaille. Colliers International Finlandin johtoryhmään kuuluvat Hanna Inget (vas), Sirpa Ojala (kesk), Heli Iisakka ja eturivissä Mikko Turunen (vas), Panu Vuorimaa (kesk) ja Juha Tiuraniemi. Kuva: Colliers International Finland.


Screenshot of www.rakennuslehti.fi

15. Janne Heliste - Property Manager - Arenna Oy | LinkedIn


View Janne Heliste’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Janne has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Janne’s connections and jobs at similar companies.


Screenshot of fi.linkedin.com

16. Arenna Oy - Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy


Arenna Oy Yrityksen Arenna Oy (0595412-9) liikevaihto oli 8,8 miljoonaa euroa 2019 ja työllisti 126 henkilöä. Liikevaihto laski 27,0 %. Liiketoiminnan tappio oli -0,4 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli …


Screenshot of www.asiakastieto.fi

17. Avoin työpaikka: Isännöitsijä - Arenna Oy


15.12.2018 · Arenna Oy. ARENNA OY palvelee valtakunnallisesti 14 paikkakunnalla ja isännöitsijämme hoitavat yli 50 000 kotia ympäri Suomea. Arennassa työskentelee noin 140 isännöintialan ammattilaista. Vahvuuksinamme ovat vuosikymmenien isännöintiosaamisemme, valtakunnalliset voimavaramme ja paikallinen asiantuntijuutemme.


Screenshot of rekrytointi.com

18. Realia Services Oy, Helsinki, Valimotie - taloustiedot, Y ...


Aktiiva Isännöintipalvelu Arenna Corbel Corbel Isännöinti Uusimaa ... Helsinki, Valimotie liikevaihto oli 56,01 miljoonaa ja tilikauden tulos 1,77 miljoonaa. Liikevaihto nousi 21,3%. Liikevoittoprosentti oli 11,2%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020.


Screenshot of www.finder.fi

19. Asuntovuokraus | Realia Isännöinti, Helsinki


Asuntovuokraus | Realia Isännöinti, Helsinki Yhteystiedot. Valimotie 17-19, 00380 Helsinki. Puh: 010 228 5555. Yrityksen kotisivut. Realia Asuntovuokraus. Realia Asuntovuokraus on osa Realia Managementia ja olemme Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, noudatamme hyvää vuokravälitystapaa.


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

20. Vaaka Partners | Vaaka Partnersin kohdeyhtiö Ovenia ostaa ...


20.12.2011 · Arenna toteuttaa kaikki isännöinnin- ja kiinteistömanageerauksen sekä vuokrauksen palvelut kiinteistön koko elinkaaren ajalle vastuullisesti, asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Arenna on entinen Avara Isännöinti, joka vaihtoi nimensä Arennaksi 30.9.2011. Lisätietoja www.arenna.fi


Screenshot of www.vaakapartners.fi

Vastaa