Anniskelu Helsinki: Paras

1. Ravintolarajoitukset - Valtioneuvosto

5.11.2021 · Ravintolarajoitukset maakunnittain koronaepidemian aikana. Nämä ohjeet ovat voimassa 5.11.2021 alkaen. Rajoitukset ravintoloiden aukioloaikoihin ja asiakasmääriin vaihtelevat eri …


Screenshot of valtioneuvosto.fi

2. Helsinki Bryggeri | Panimoravintola Helsinki


OSOITE. Sofiankatu 2, 00170 Helsinki. AVOINNA. Ti-To klo 15-23 (anniskelu päättyy klo 22:30) Pe-La klo 12-02 (anniskelu päättyy klo 01:30) Keittiön aukioloaika:


Screenshot of helsinkibryggeribrewhouse.fi

3. Anniskeluaika ja sen jatkaminen - Valvira


Anniskeluaika ja sen jatkaminen. Yli 2,8 % alkoholijuomien anniskelu on sallittu kello 9:stä kello 1.30:een, ellei lupaviranomainen ole rajoittanut anniskeluaikaa. Anniskeltujen alkoholijuomien nauttiminen on sallittu yhden tunnin ajan anniskeluajan päättymisen jälkeen. Anniskelupaikkaa ei tarvitse sulkea nauttimisajan päättyessä, mutta ...


Screenshot of www.valvira.fi

4. Helsingissä voimassa olevat keskeiset suositukset ja ...Screenshot of www.hel.fi

5.
6. Ravitsemisliikkeiden rajoitukset - Sosiaali- ja ...


4.11.2021 · Ravitsemisliikkeiden anniskelu on sallittu klo 07-24 ja ravitsemisliikkeet saavat olla avoinna klo 05-01. Ravintolassa, jossa alkoholin anniskelu on päätoimiala, sisätiloissa ja uutena rajoituksena myös ulkotiloissa käytössä on vain puolet asiakaspaikoista. Muissa ravintoloissa on sisätiloissa käytössä vain 75 % asiakaspaikoista.


Screenshot of stm.fi

7. Ravintolat saavat olla Helsingissä ja muilla pahimmilla ...


Pahimman koronatilanteen alueilla kuten Helsingissä ja Turussa ruokaravintoloissa voidaan jatkaa anniskelua kello 19 asti ja pitää ravintola auki tunnin pidempään. Baareissa ja muissa alkoholin tarjoiluun painottuvissa ravintoloissa anniskelu on lopetettava kello 18 ja ravintola voi olla auki tunnin pidempään.


Screenshot of www.hs.fi

8. Anniskelulupa - Alkoholin myynti ja anniskelu - Luvat ...


anniskelu- ja vähittäismyyntiluvan muutosta koskeva päätös 160 euroa; muu anniskelua ja vähittäismyyntiä koskeva lupa 225 euroa. Jos peruutat hakemuksesi ennen kuin se on käsitelty loppuun, käsittelymaksu on tehtyä työmäärää vastaava osuus hinnaston mukaisesta lupamaksusta. Käsittelymaksut ovat kiinteitä ja sitovia.


Screenshot of avi.fi

9. Anniskelupassi Helsinki | Anniskelupassi


Anniskelupassi Helsinki. Suorita anniskelupassi Helsingissä, täältä löydät koulutuspaikat: Huomaathan että koulutus ei ole pakollista, voit osallistua pelkkään Anniskelupassi osaamistestiin jonka hinta on noin 40€ riippuen kouluttajasta. Harjoittele netissä etukäteen ja …

Screenshot of www.anniskelupassi.com

10. Anniskelu - Valvira


Yli 2,8 % alkoholijuomien anniskelu on luvanvarainen elinkeino. Ennen anniskelun aloittamista on haettava ja saatava anniskelulupa. Anniskelulupa on anniskelupaikka- ja elinkeinonharjoittajakohtainen. Anniskelulupa myönnetään toistaiseksi tai määräajaksi.


Screenshot of www.valvira.fi

11. Georgialainen ravintola Helsinki | Autenttisia elämyksiä

Helsingin ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin ydinkeskustassa, Kasarmikatu 25:ssä, Esplanadin eteläkupeessa, Savoy-teatteria vastapäätä. Helsingin ravintolassamme voit halutessasi nauttia ruuista myös ympäri vuoden lämpimällä sisäpihallamme. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!

Screenshot of www.rioni.fi

12. Osta lippuja tapahtumaan The Weeknd: The After Hours Tour ...


Osta lippuja tapahtumaan The Weeknd: The After Hours Tour kohteessa Hartwall Arena 10.9.2022 LiveNation.fi-sivuilla. Hae pääsylippuja, kiertuepäiviä ja tapahtumapaikkoja Live Nation Finland-sivuilla maailman suurimmalla tapahtumahaulla.


Screenshot of www.livenation.fi

13. Suorita anniskelupassi: Helsinki, Jyväskylä, Rovaniemi ...


15.11.2021 · Ilmoittaudu anniskelupassitestiin ja suorita anniskelupassi! Oppilaitoskumppanien järjestämät anniskelupassitestit ja koulutukset ympäri Suomen, eri kielillä.


Screenshot of anniskelupassit.fi

14.


Anniskelupassikoulutus valmistaa anniskelupassin suorittamiseen. Löydä anniskelupassikoulutus tai anniskelupassitesti Koulutus.fi:stä!


Screenshot of www.koulutus.fi

15. Ravintoloiden rajoitukset palautetaan Uudellemaalle ja ...


21.10.2021 · Anniskelu on ravintoloissa sallittu perjantaista alkaen vain kello 24 asti, paitsi jos asiakkailta edellytetään koronapassia. Uudellamaalla ja Etelä-Pohjanmaalla otetaan käyttöön leviämisvaiheen ravintolarajoitukset. Kuva Helsingin ravintola Pataässästä 15. …


Screenshot of yle.fi

16. Anniskelupassi | Harjoittele anniskelupassitestiin


Kokeita järjestävän oppilaitoksen on tehtävä testi niin että siinä olevat kysymykset perustuvat Valviran julkaisemaan alkoholijuomien anniskelu-nimiseen ohjeeseen. Koe ei vaadi erillistä koulutusta, siihen voi mennä ilman harjoittelua mutta on suositeltavaa harjoitella kokeeseen netissä. Kokeessa on oltava vähintään 30 kysymystä.


Screenshot of www.anniskelupassi.com

17. HALOO HELSINKI! – HALOO STADION!, 18.06.2022 20:00 ...


Radio Suomipop ylpeänä esittää: Haloo Helsinki! – Haloo Stadion! Olympiastadion, Helsinki, La 18.6.2022 ALUSTAVA AIKATAULU (Tarkista tarkennettu aikataulu lähempänä konserttia lippu.fi/haloohelsinki) 17:00 …


Screenshot of www.lippu.fi

18. Uudet rajoitukset uhkaavat sulkea baareja Helsingin ...


11.11.2021 · Uudet rajoitukset uhkaavat sulkea baareja Helsingin seudulla – Puolet asiakkaistamme tippuu, jos koronapassia vaaditaan Koronakoordinaatioryhmä haluaa tiukempia rajoituksia, mikä tarkoittaisi kasvavaa painetta ottaa käyttöön koronapassi.


Screenshot of www.hs.fi

19. Tiedote - Aluehallintovirasto


19.4.2021 · Anniskelu pitää lopettaa klo 22. Uusimaa, Kanta-Häme Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Pohjanmaa Ravintolassa, jossa alkoholin anniskelu on päätoimiala, saa olla käytössä kolmasosa asiakaspaikoista.


Screenshot of avi.fi

20. Anniskelu loppuu huomenna puolilta öin ja sunnuntaina jo ...


Anniskelu loppuu huomenna puolilta öin ja sunnuntaina jo kymmeneltä. Alkoholin anniskelu loppuu ravintoloissa torstaista alkaen koko maassa puolilta öin. Lisäksi viiden sairaanhoitopiirin alueella rajoitusta kiristetään jo sunnuntaina. Neljän päivän kuluttua valomerkki tulee iltaisin kello kymmenen pahimmin koronasta kärsivillä alueilla.


Screenshot of www.puheenaiheet.fi

Vastaa