Aikuisten Seikkailupuisto Helsinki: Paras

1. Aikuisten leikkipuistossa voi pomppia itsensä kuntoon

27.4.2015 · The Helsinki Distilling Company on kokonaisvaltainen ruokamatkailukohde. ... Aikuisten leikkipuistossa voi pomppia itsensä kuntoon. Aikuisten leikkipuistossa voi pomppia itsensä kuntoon. Älä jätä trampoliinia vain lasten iloksi. 27.4.2015 08:15; Gravitopia on todellinen aikuisten leikkipuisto.


Screenshot of www.city.fi

2. Paloheinä hinnasto - Seikkailupuisto Korkee


SEIKKAILUPUISTO KORKEE. Seikkailupuisto Korkee on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan kahdessa eri puistossa. Mustikkamaalta löytyy 4 lasten ja 10 aikuisten rataa ja yli 100 tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta ...


Screenshot of korkee.fi

3.
4. ZippyPark | Helsinki | Suomi | Seikkailupuisto | Adventure ...


ZippyPark Helsinki seikkailupuisto Talin sydämessä. Sopii kaikenikäisille! Kiitos seikkailukaudesta, nähdään jälleen keväällä 2022! Lämpimästi tervetuloa elämysten pariin uudistuneeseen Seikkailupuisto Zippy Park Helsinkiin!


Screenshot of www.zippy.fi

5.
6. Radat | ZippyPark | seikkailupuisto | kaikenikäisille


Uudistuneessa seikkailupuisto ZippyPark Helsingissä on yhteensä 13 seikkailurataa! Seikkailemaan tullessa et tarvitse erikseen ennakkovarausta, voit vain saapua paikalle aukioloaikojen puitteissa. Alueelle vapaapääsy, ei aluemaksua.


Screenshot of www.zippy.fi

7. Seikkailupuisto Korkee, Mustikkamaan köysirata | Stadissa.fi


Aikuiset/Nuorisoradat (Latvaradat) 3-11metriäkorkealla 5 seikkailurataa joilla yhteensä 50 eritasoista tehtävää sekä vaijeriliukua. Katso myös: Seikkailupuisto Korkee Paloheinä, Kiipeilypuisto Huippu (Leppävaara) ja Zippy köysiseikkailupuisto (Tali) Muita kohteita lapsille ja perheille Helsingissä


Screenshot of www.stadissa.fi

8. Seikkailupuisto Huippu | seikkailuelämyksiä yläilmoissa ...


Tule kokemaan vauhtia, jännitystä ja onnistumisen elämyksiä yläilmoissa! Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoon Leppävaarassa noin 10 minuutin matkan junamatkan päässä Helsingin keskustasta.


Screenshot of www.seikkailupuistohuippu.fi

9. Extreme- ja seikkailupuistot Helsingissä | Stadissa.fi


Rush Helsinki Seikkailupuisto Zippy (Tali) - Seikkailupuistossa eri tasoisia köysiseikkailuita niin lapsille kuin aikuisillekin. Aikuisten radat on merkattu värikoodein vihreä, sininen, punainen ja musta (helpoimmasta vaikeimpaan). Ensimmäisen käynnin yhteydessä kävijä saa opastuksen turvajärjestelmään ja valjaisiin. Zippy

Screenshot of www.stadissa.fi

10. Seikkailupuisto Korkee | tervetuloa elämysten pariin!


SEIKKAILUPUISTO KORKEE MUSTIKKAMAA Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki p. 040 966 4850 (aukioloaikoina) KORKEE Mustikkamaa on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan 3 lasten ja 10 aikuisten radalla yhteensä yli 100 tehtävässä.


Screenshot of korkee.fi

11. Elämys- ja seikkailupuistot in Helsinki, Uusimaa, Finland ...

All Elämys- ja seikkailupuistot in Helsinki Select search type Paikat Tapahtumat Kategoriat Kategoriat Kategoriat Harrastukset - Ratsastus Huvittelut ja reissukohteet - Eläinpuistot & merimaailmat - Elämys- ja seikkailupuistot - Huvi, puuha- teema-, ja vesipuistot - Kotieläinpihat - Lasten pakohuonepelit - Leikkipuistot - Museot - Sisäleikki- ja aktiviteettipuistot Palvelut - Verkkokaupat

Screenshot of www.lastensuomi.fi

12. seikkailu aikuisille - KivaaTekemistä.fi


27.6.2018 · Metsän keskelle Helsingin Taliin on avautunut seikkailupuisto. Pääsimme testaamaan köysiradat avauspäivää (25.5.) edeltävänä perjantaina. Testaajiksi kirjoittajan seikkailukavereiksi saapuivat 13-vuotiaat Nita ja Sanja. Seikkailijoita vastassa oli puiston toiminnastava vastaava Anna. Ensin tytöt varustettiin valjailla ja kypäröillä.


Screenshot of www.kivaatekemista.fi

13. Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa ? Liikunnat


Seikkailupuisto Korkeen toimipiste Helsingin Mustikkamaalla. Puistossa 3 lasten rataa ja 10 aikuisten rataa. Mahdollisuudet myös metsäjoogalle, ohjattuun geokätköilyyn ja …


Screenshot of liikunnat.fi

14.


1.5.2015 · Seikkailupuisto Korkee Helsinki Mustikkamaa. Mustikkamaalle, korkeasaaren viereen on avattu uusi seikkailupuisto. Puistossa on turvallisia kiipeilyratoja lapsille ja aikuisille. Korkee seikkailupuisto tarjoaa seikkailua kaikenikäisille. Puistossa kiipeillään turvavaljaiden kanssa, jolloin kiipeily on turvalliseta.


Screenshot of www.city.fi

15. Seikkailupuisto Huippu | Anna lahjaksi seikkailuelämys


Tule kokemaan vauhtia, jännitystä ja onnistumisen elämyksiä yläilmoissa! Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoon Leppävaarassa noin 10 minuutin matkan junamatkan päässä Helsingin keskustasta.


Screenshot of www.seikkailupuistohuippu.fi

16. Lue 10 vinkkiä hauskaan päivään Helsingissä!


13.6.2019 · Helsingin Mustikkamaalla, aivan Korkeasaaren kupeessa sijaitsee seikkailupuisto Korkee. Ekologisen seikkailupuiston korkeimmat köysiradat sijaitsevat aina 12 metrissä saakka. Toinen vaihtoehto seikkailijoille on Pitäjänmäessä sijaitseva Zippy, jonka radat kulkevat aarniometsässä, korkeimmillaan jopa 15 metrissä.


Screenshot of www.rantapallo.fi

17. Seikkailupuisto Korkee | Elämyslahjat.fi - yli 1000 ...


Korkeen seikkailupuistot sijaitsevat Mustikkamaalla ja Paloheinässä Helsingissä. Tervetuloa kiipeilemään! Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa on vuonna 2014 avattu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto. Mustikkamaalla on 3 lasten ja 10 aikuisten rataa.


Screenshot of www.elamyslahjat.fi

18. Pienten Suomi: Leikkipaikkoja - Pienten Helsinki


Seikkailupuisto. Kupittaankatu 2, 20520 Turku. ... Mahtava liikennepuisto polkuautoineen ja aikuisille ulko-kuntosali ... Pienten Helsinki on tehnyt koko historiansa ajan myös tutkimusmatkoja Helsingin leikkipuistoihin ja -paikkoihin ja pyysi juttua varten apua myös lukijoiltaan.


Screenshot of www.pientenhelsinki.fi

19. Seikkailupuisto Zippy Park Helsinki kaupungissa Helsinki


Seikkailupuisto Zippy Park Helsinki kaupungissa Helsinki osoitteen mukaan Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki


Screenshot of fi.worldorgs.com

20. Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa – Lasten Suomi


KORKEE Mustikkamaa on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan 3 lasten ja 10 aikuisten radalla yhteensä yli 100 tehtävässä. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien. Hinnasto: AIKUISET JA YLI 120CM (LATVARATA) 26,00 € LASTEN …


Screenshot of www.lastensuomi.fi

Vastaa