Aikuisten Disco Helsinki: Paras

1. Tanssikoulu DCA | Tanssiopetus ja tanssitunnit | Helsinki ...

Korkeatasoista ja monipuolista tanssinopetusta vuodesta 1999. Tanssikoulu DCA:lla on viisi toimipistettä Helsingissä ja Espoossa.


Screenshot of www.tanssikouludca.fi

2. Keskustelu - Minne yli 40-vuotiaat menee Helsingissä ...


3.1.2012 · Minne yli 40-vuotiaat menee Helsingissä tanssimaan ja juomaan? Tai ei sillä juomisella niin väliä, mutta discomeininkiä, rokkiakin saisi löytyä mutta niin ettei tunne itseään ikälopuksi (ikää on 43 vuotta). Lapsiperheaikana ei ole tullut käytyä, ja olen aivan vieraantunut klubi- ja yökerhoscenestä.


Screenshot of www.vauva.fi

3. Aikuiset - Tanssikeskus Citydance


Tunneilla tanssitaan nopeatempoiseen disco- ja popmusiikkiin, joka tempaa taatusti mukaansa nauttimaan tanssin ilosta ja riemusta – ja hikisestä menosta. Varusteet: Joustavat, vartalonmyötäiset tanssivaatteet sekä avojaloin. Pitkät hiukset kiinni. SYKSY 2021. Tiiviskurssi 07.11.-12.12. / 6x. Aikuiset alkeet 1 su klo 18:00-19:00 / Pinja ...


Screenshot of www.citydance.fi

4.
5. Night Fever Botta -Aikuisten Disco! | Manala / Botta


11.11.2021 · Night Fever Botta -Aikuisten Disco! Tämä tapahtuma on mennyt, katso tulevia tapahtumia täältä. Bottan legendaarinen disco aikuisille! Levyjä pyörittävät dj Börje ja Stadin Säkki, luvassa hikistä menoa tanssilattialla, tämä kuume ei laske! Voit vinkata sivuille mukaan tapahtuman tai antaa muun hyvän paikallisen vinkin pk-seudulta.


Screenshot of www.stadissa.fi

6. Koripallojoukkueet Helsinki - Nimenhuuto.com


HNMKY Disco Nimenhuuto.com. Disco on aikuisten naisten harrastejoukkue, jossa viimeinenkin hikipisara puserretaan parketille hauskaa pitäen. Joukkueemme toiminnan tarkoituksena on urheilla täysillä ja kehittyä koripallon saralla niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Harjoittelemme kahdesti viikossa ja pelaamme 4. divisioonassa.


Screenshot of nimenhuuto.com

7. Night Fever Botta -Aikuisten Disco! | Manala / Botta


Night Fever Botta -Aikuisten Disco!, Klubit / Rytmi, Manala / Botta, Hinta: 10, Ajankohdat: pe 11.12.2015 klo 20:00


Screenshot of www.stadissa.fi

8. Yökerho Maxine - Helsinki


Maxine on Kampin keskuksen (Helsinki) kuudennessa kerroksessa sijaitseva yökerho. Yökerhosta ja sen vuoden ympäri auki olevilta parvekkeilta avautuva näkymä etsii vertaistaan. Yökerhossa vietät iltaa hyvästä seurasta drinkeistä ja nauttien.


Screenshot of maxine.fi

9. Disco K-50


DISCO K-50® rohkaisee ja suosii: kaunista pukeutumista (tiarat kehiin!) skumpan juontia, ämpäritolkulla (pysyy ravintola tyytyväisenä) iloista mieltä ja vilpitöntä ilonpitoa. DISCO K-50 ® on aikuisen ihmisen paikka irrotella taatusti nuorisovapaassa ympäristössä.

Screenshot of www.k-50.fi

10. Discotanssi | Tanssikoulu DCA | Discotunnit Espoo ja Helsinki


disco Discotanssi on nopeatempoinen ja fyysisesti haastava laji, jossa keskeistä on energisyys ja sähäkkä, vauhdikas liike. Tunneilla harjoitellaan lajityypillisiä liikkeitä, hyppyjä ja …


Screenshot of www.tanssikouludca.fi

11. Keskustelu - Nuoruus Helsingissä... nostalgiaketju ...

18.1.2014 · Sormi valmiina mankan nappulalla nauhoittamaan kasetille. Ja siinä aikuisten musiikkiarvosteluohjelmassa jossa oli Pirkko Liimanaama ja Klaus joku, ... Juopottelu ja hilluminen: Sillankorvan alakerran disco (mikä sen nimi nyt taas olikaan), Hamlet, 33, Four Roses (nyk. Lady Moon). Radio City. Sininen enkeli - drinksu.

Screenshot of www.vauva.fi

12. Discojazz - Helsingin Tanssiopisto


16.8.2021 · Jazztanssin tekniikkaan pohjautuva laji menevän musiikin tahdissa. Tunnit sisältävät elementtejä discotanssista ja muista tanssityyleistä. TUNTITARJONTA 2021-22


Screenshot of www.helsingintanssiopisto.fi

13. Coverbändi juhliin ja häihin (alk 600€) Esiintyjät ...


Coverbändi juhliin ja häihin. Lahti - Helsinki - Tampere - Turku. Pop, rock, disco, iskelmä. Katso kaikki esiintyjät, aktiviteetit, cover bändit yms. Lue lisää.


Screenshot of www.juhlaviihde.fi

14.


10.10.2006 · Aikuisten diskossa on K-50! Lauantai-iltana helsinkiläisen G18-ravintolan edustalla roihuavat tervapadat. Ravintolassa on alkamassa jo laajaa mainetta niittäneen diskomamman, Lilu Nissinen-Turjan, 57, viisikymppisten disko. Ovella tupeksii innokkaita bilettäjiä ruuhkaksi asti.


Screenshot of www.is.fi

15. Wanhoja discoja Stadissa ja muuallakin... | Jatkoajan ...


25.8.2003 · Suosikkijoukkue. TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku. Kun kerran otsikossa sanotaan Stadissa ja MUUALLAKIN, niin muistellaan tässa samalla Turun wanhoja discojakin. Muistaako kukaan legendaarista Le Chattia. Samalla paikalla on nykyään Showtime strippiluola.


Screenshot of keskustelu.jatkoaika.com

16. Disco-, street-, performing arts – Suomen ...


Disco Freestyle Juniorit Tytöt -kilpailussa Oona Vannesluoma sijoittui neljänneksi, ja saman sijoituksen ottivat myös Erika Heikkilä – Anni Kalliala Disco Duo Juniorit -kilpailussa. 2paDance Stars sijoittui aikuisten Disco Pienryhmät -kilpailussa viidenneksi.


Screenshot of www.dancesport.fi

17. Tuomaripalautteet Aikuiset 2 ja 3 IKM 2021 – Finnish ...


13.10.2021 · Disco Dance ... Aikuiset 2 ja 3 IKM 2021 palaute. Kiitos kaikille kilpailijoille ja tukijoukoille! Posted in Uncategorized Artikkelien selaus. Tuomaripalautteet Disco IKM ja SM 2021. IDO:n arvokisatilanne 2021, päiväys 14.10.2021. ... FI-00380 HELSINKI toimisto(at ...


Screenshot of fdo.fi

18. 70s -kokopuku aikuisille - punanaamio.fi


70-luvun tyyliin täydellisesti sopiva, häikäisevän värikäs kokopuku aikuisille. Asukokonaisuus sisältää oranssit housut ja oranssin takin kukallisella paidalla. Edessä …


Screenshot of www.punanaamio.fi

19. Disco | Tapahtuma | Helsingin kaupunki


Disco asukastalo Hannassa maanantaina 1.11. klo 14.00-15.30. Tanssia ja musiikkia kaikille leijasalissa. Vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan! Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia.


Screenshot of www.hel.fi

20. Lady Moon - City – Kasvavan aikuisen asialla


Musiikki on suunnattu aikuisille yöelämän kuluttajille tämän päivän hittejä unohtamatta. Lady Moon onkin yksi harvoista yökerhoista Helsingissä, jossa on kivat intiimit bileet, joka yö. Joka yö siksi, että Lady Moon on auki vuoden jokaisena päivänä, jo 14 vuoden ajan. Ravintola avataan joka päivä klo …


Screenshot of www.city.fi

Vastaa