Äänitysstudio Helsinki: Paras

1. Äänitysstudio | Atomic Spa Studios | Finland

Atomic Spa Studios on äänitysstudio Helsingin Vallilassa. Ylellinen varustelu ja viihtyisät tilat auttavat sinua yltämään parhaimpaasi silloin, kun sillä on eniten merkitystä.


Screenshot of www.atomicspastudios.com

2. Äänitysstudio, Helsinki | Taajuusvarjostin | - Etusivu


Tämä on Taajuusvarjostin. Taajuusvarjostin on kesällä 2011 toimintansa aloittanut äänituotantostudio Helsingin Vallilassa.Tarjoamme laadukasta studiopalvelua musiikintekijöille kilpailukykyisin hinnoin. Teemme myös äänisuunnittelua ja jälkikäsittelyä erilaisiin AV -tuotantoihin kuten TV- ja radiomainoksiin.


Screenshot of taajuusvarjostin.com

3. Äänitysstudio Helsingissä 15+ vuoden kokemuksella ...


Pulu Studio äänitysstudio: voiceover äänitys, podcast äänitys, laulun äänitys, bändin äänitys. Helsinki, Vallila.


Screenshot of pulustudio.com

4.
5. Studio Kolotila - Helppo ja Nopea Äänitysstudio Helsinki


Äänitykset artistin ehdoilla. Studio Kolotila on kaikille avoin, matalan kynnyksen underground-henkinen äänitysstudio Helsingin Lauttasaaressa. Tavoitteenamme on tallentaa jokaisen artistin uniikki saundi tunnelmallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Työmme laatu ei …


Screenshot of kolotila.com

6. MOJOSOUND - Äänitysstudio Helsinki - Mojosound ...


Äänitystudio Helsingin Lauttasaaressa toivottaa sinut tervetulleeksi toteuttamaan äänellisen visiosi upeassa ammattlaisten hallinnoimassa studiossa.


Screenshot of mojosound.fi

7.
8. Etusivu - Artlab – Äänitysstudio Helsingissä | Artlab


27.10.2020 · Äänitysstudio ja taiteellinen tuotantoyhtiö. Musiikki- ja podcast-tuotantoa. Kaurakermaista tapahtumaääntä. Tiedon muotoilua AV-osaamisen ja taiteen keinoin.


Screenshot of artlab.fi

9.


MainosTiloistamme löytyy laadukas Pro Tools HDX studio. Täällä teemme bändiäänityksiä, jinglejä, spiikkejä, mainoksia ym. Ota yhteyttä!


10. Helsinki Music Studio - Ammattimainen äänitysstudio ...


Helsinki Music Studio / Kimmo Tyni. Olen 39-vuotias äänen ammattilainen Helsingistä, ja leipätöikseni olen työskennellyt keikkamiksaajana Helsingin kaupungille Kulttuuri Areena Gloriassa 2013-2014, sekä toimin tällä hetkellä Kuudes Linja-klubin äänimestarina ja teknisenä tuottajana vuodesta 2014.Nyt haluan esitellä Helsinki Music Studion.


Screenshot of www.helsinkimusicstudio.fi

11. Masterointi, äänitysstudio, miksaus, musiikkistudio Helsinki

Tällaiseen lopputulokseen en päässyt käyttämällä minkäänlaista automaattista masterointiohjelmaa! Pyydä tarjous. tai kysy lisää palveluistamme. ota tästä yhteyttä! puhelin: 040-5022 867. E-mail: kim (ät)kw-masterointi.fi. Kuurintorpantie 1 J, 02750, Espoo.

Screenshot of www.kw-masterointi.fi

12. Sonic Pump Studios


Sonic Pump Studios Oy. Sonic Pump Studios on vuonna 2000 perustettu täydenpalvelun äänitysstudio, joka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Tarjoamme parhaat edellytykset kaikessa musiikkituotantoon liittyvässä niin tekijöiden, tilojen, tunnelman kuin tekniikan puolesta.


Screenshot of www.sonicpumpstudios.com

13. Vuomusic


Ammattitaitoinen äänitysstudio Helsingin Herttoniemiemessä! Vuomusic. Käyntiosoite: Kettutie 2, Helsinki. Sähköposti: [email protected]


Screenshot of vuomusic.fi

14.


Laadukas studio Lempäälässä,Tampereen vieressä. Nämä ylläolevat cd-vaihtoehdot ja tilausmäärät ovat vain esimerkkejä, pyydä tarjous erilaisista vaihtoehdoista ja tilausmääristä.


Screenshot of www.studiodreamhouse.com

15. Äänitysstudio , Helsinki


Johtoääni Oy. Uusimaa , Pälkäneentie 13 A, 2.Krs 00510 Helsinki 041 5362237. Web-sivu. äänitysstudio, joka tarjoaa leppoisan ja viihtyisän työympäristön lisäksi monenlaisia palveluita säveltämisestä tuotantoon ja... 60.2102842,24.8853517. MonarkiaViihde.


Screenshot of www.cylex.fi

16. Soundwell Studio | Äänitysstudio


Prosessointilaitteet. BSS DPR 402 Comp/De-esser/limiter. BSS DPR 944 Opal Parametric Compressor/Gate. DBX 120XP Subharmonic Synthesizer. DBX 160A Comp 2kpl. DBX 266 XL Comp/Gate. Klark Teknik DN370 Graphic EQ. LA Audio C400 Comp 2kpl.


Screenshot of soundwellstudio.com

17. East-sound-studios


Äänitysstudio Helsingissä East Sound Studios on vuonna 2010 perustettu täyden palvelun äänistudio, joka sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Tarjoamme käyttöösi 145 m2 tilat, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin musiikkialan projekteihin.


Screenshot of east-sound-studios.webnode.fi

18. Studiot - Oodi


Äänitysstudio. Oodin äänitysstudio tarjoaa monipuoliset tilat ja laitteet musiikin äänittämiseen, miksaamiseen ja masterointiin. Soitin- ja mikrofonivalikoimamme avulla voit kokeilla ja opetella erilaisia musiikintekotapoja ja tekniikoita. Sinun ei tarvitse olla musiikin ammattilainen tai huippuosaaja käyttääksesi studiota.


Screenshot of www.oodihelsinki.fi

19. Kallahden nuorisotalo - Nuorten Helsinki


Kallahden nuorisotalo toimii monessa eri kerroksessa ja monipuoliset tilat ovat vuokrattavissa esimerkiksi järjestöjen käyttöön! Nuorisotalolla käydäksesi tarvitset maksuttoman jäsenkortin. Yksikkömme toiminnanjohtaja on Kaisa Kivelä 0406341996. [email protected] Vastuuohjaajana toimii …


Screenshot of nuorten.helsinki

20. Podcastin äänitys studiossa tai mobiilisti - Helsinki ...


Pulu Studio on hyvä äänitysstudio Helsingissä laadukkaiden 1-5 hengen podcastien tekemiseen. Korkealuokkaiset mikrofonit ja akustoitu 35 m 2 äänitystila pitävät huolen siitä, että puheääni saadaan äänitettyä puhtaasti sisään. Käytämme podcast-äänityksissä laajakalvoisia kondensaattorimikrofoneja.


Screenshot of pulustudio.com

Vastaa