A Katsastus Helsinki: Paras

1.2. Katsastusasemat Helsinki | KatsastusHaku.fi


Katsastusasemat Helsingin alueella Alueella on 25 katsastusasemaa. Katsastuspaketin hinta on keskimäärin 76.55 euroa. Lisätarkennukset hakuun. Voit tarvittaessa vielä rajata hakua asemiin, jotka ovat auki vielä viiden jälkeen. Vai haetko konttoria, joka on auki myös lauantaisin?


Screenshot of katsastushaku.fi

3. Katsastus Helsinki - A-Katsastus Helsinki-Itäväylä | A ...


A-Katsastus Helsinki-Itäväylä katsastaa autot ammattitaidolla. Tervetuloa katsastukseen!


Screenshot of www.a-katsastus.fi

4.
5. Katsastusasemat | A-Katsastus


A-Katsastus-konserni on Suomen johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja. Työpaikat ja katsastajakoulutukset Yhteystiedot


Screenshot of www.a-katsastus.fi

6. Katsastus Helsinki - A-Katsastus Helsinki-Tullinpuomi | A ...


A-Katsastus Helsinki-Tullinpuomi. Topeliuksenkatu 45, 00270 HELSINKI Valtakunnallinen ajanvaraus 075 323 2222 Sähköposti [email protected] Olemme avoinna tänään 09.00 – 18.00 . Rekisteröinti ja vakuutukset 00.00 – 00.00.


Screenshot of m.a-katsastus.fi

7. A-Katsastus Helsinki-Itäkeskus - Katso hinnat ja ...


A-Katsastus - suomalaista liikenneturvaa edistämässä Ohjeet arviointia varten. Voit jättää arvion omakohtaisesti saamastasi palvelusta.. Jos arviosi sisältää seuraavia asioita, sitä ei julkaista:


Screenshot of katsastushinnat.fi

8. Katsastusasemat Helsinki | Katsastushinnat.fi


Helsingin katsastusasemat Palvelustamme löytyy 21 katsastusasemaa Helsingin alueelta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit myös katsoa mahdolliset asemat, jos haluat katsastaa autosi illalla tai nähdä listan Helsingin katsastusasemista auki lauantaisin .


Screenshot of katsastushinnat.fi

9.


MainosVaraa edullinen katsastusaika helposti verkosta suomalaiselta katsastusasemalta. Etuaika koskee henkilö- sekä pakettiautoja ja on ostettavissa vain etukäteen verkosta!


10.
11. Katsastus Helsinki - Kehä I Citykatsastus

Suoritamme Helsingissä Kehä 1:n katsastusasemalla henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytperävaunujen määräaikais- ja erikoiskatsastuksia. Määräaikaiskatsastamme lisäksi nestejarrulliset kuorma- ja linja-autot 6000 kg kokonaismassaan asti. ... KATSASTUS ALKAEN 25 ...

Screenshot of citykatsastus.fi

12. A-Katsastus Herttoniemi | aukioloajat


A-Katsastus on tällä hetkellä kiinni. Kohde lisätty 14.05.2014. Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa. Jos havaitsit virheen tai puutteen kohteen aukioloajoissa tai muissa tiedoissa, voit korjata tilanteen toiminnoilla Korjaa aukioloaikoja tai Korjaa yhteystietoja.


Screenshot of aukioloajat.com

13. A-Katsastus Vallila | aukioloajat


A-Katsastus on tällä hetkellä kiinni. Kohde lisätty 14.05.2014. Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa. Jos havaitsit virheen tai puutteen kohteen aukioloajoissa tai muissa tiedoissa, voit korjata tilanteen toiminnoilla Korjaa aukioloaikoja tai Korjaa yhteystietoja.


Screenshot of aukioloajat.com

14.


Ajovarma Helsinki-Herttoniemi Lämmittäjänkatu 2 B, 00880 Helsinki ... Ajovarma kuuluu A-Katsastus-konserniin. Olemme Suomen johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien ja kuljettajantutkintojen tarjoaja. Tietoa Ajovarmasta; Tietoa konsernista www.a-katsastus.com


Screenshot of www.ajovarma.fi

15. Katsastus Herttoniemi, Roihupelto, Helsinki | Varmakatsastus


Katsastus Herttoniemi, Helsinki. Varmakatsastus. Laadukkaan ja edullisen palvelun lisäksi, erinomaista asiakaspalvelua. VARAA AIKA ; MÄÄRÄAIKAISKATSASTUS ALKAEN 39 € Online ajanvaraus. AVOINNA ark. 8–18, la 9–15, su suljettu. SOITA. 040 4153017. AUTON NOUTO - KATSASTUS - AUTON PALAUTUS …


Screenshot of varmakatsastus.fi

16. Reilukatsastus - Reilukatsastus


Reilukatsastus on keväällä 2013 perustettu suomalaisomistuksessa oleva katsastusasema Helsingin Vartiokylässä.


Screenshot of www.reilukatsastus.fi

17. Plus Katsastus Helsinki, Tikkurila - Plus Katsastus


14.6.2016 · Plus Katsastus Tikkurila on suomalainen yrittäjävetoinen katsastusasema! Asemamme on Helsingissä Tikkurikujalla, aivan Vantaan rajan tuntumassa. Toimimme täysin remontoidussa toimitiloissa, Kehä III:sen varrella, helppojen kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset helposti Tikkurilan rampilta kehä 3:lta.


Screenshot of plus.fi

18. A-Katsastus – Wikipedia


A-Katsastus Group on Tradekalle kuuluva ajoneuvokatsastuksiin, rekisteröinteihin ja kuljettajantutkintoihin keskittynyt konserni. Sen toimitusjohtajana on vuoden 2011 alusta ollut Kari Kivikoski. A-Katsastus työllistää noin 1 000 henkilöä (2018).Konsernin pääkonttori …


Screenshot of fi.wikipedia.org

19. A-Katsastus Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät ...


A-Katsastus Oy on perustettu vuonna 2005. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Auton katsastus. Yhtiön toimitusjohtaja on Lassi Petri Juhana Haikola. Yhtiön A-Katsastus Oy liikevaihto oli 34,96 miljoonaa ja tilikauden tulos 81 tuhatta.


Screenshot of www.finder.fi

20. Katsastushinnat Helsinki - etusivu


Helsingin katsastusasemat. Vertaile ajoneuvokatsastusten hintoja kotimaisilla, yksityisillä katsastusasemilla. Palvelussa näet myös katsastustarjouksia.Katso mitä katsastus maksaa lähimmällä katsastustoimipaikallasi.


Screenshot of www.katsastushinnathelsinki.fi

Vastaa